Arthur skal ikke sendes i retur i januar

Brasilianeren er fortsatt i Liverpool, og skal bli ut sesongen.

Arthur Melo hadde spilt to kamper for U21-laget og trent hardt mens lagkameratene var bortreist, og følte seg klar for å endelig ta steget opp og vise seg frem, da han var uheldig og fikk en alvorlig skade tidligere denne måneden.

Det er snakk om en avrevet muskel på fremsiden av låret, og han vil være ute i inntil fire måneder.

Det har blitt spekulert i om Liverpool vil bryte låneavtalen med Juventus, og sende ham tilbake til Italia. Liverpool har ikke mulighet eller planer om å avbryte låneavtalen, som varer ut sesongen. På fredagens pressekonferanse fikk Jürgen Klopp spørsmål om noe slikt hadde vært aktuelt.

– Han er her, svarte Klopp på spørsmål om hvor midtbanespilleren gjorde sin rehabilitering etter skaden.

Han vet ikke om når vi får se spilleren igjen.

– Det er en langtidsskade. Når han er tilbake skal vi tenke på det igjen, men for øyeblikket er det for langt unna. Jeg aner ikke hvor lenge han er ute, men det vil ta lang tid. Det er en alvorlig skade, svarte Klopp videre om brasilianerens situasjon.

Arthur spilte 13 minutter for førstelaget da han kom inn i tapet borte mot Napoli. De røde har lånt spilleren for hele denne sesongen, med opsjon på kjøp for 33 millioner pund neste sommer. Det er kun en opsjon, og ikke forpliktelse på kjøp.