– Han droppet ferien, og Liverpool er veldig godt fornøyde med ham

Arthur Melos agent har uttalt seg som den ferske Liverpool-spillerens første uker på Merseyside.

Federico Pastorello, Arthur Melos agent, sier til Gazzetta dello Sport at midtbanespilleren har funnet seg godt til rette i Liverpool, og at klubben er mer enn fornøyd med brasilianerens første uker på Merseyside.

Arhur ble hentet på lån fra Juventus den dagen transfervinduet stengte, for å avhjelpe en skadeskutt midtbane. Ute i kulden i Juventus hadde Arthur trent mye på egen hånd i sommer, og var et stykke unna kampformen da han ankom Merseyside. 

– Han vil snart være i toppform igjen

Brasilianeren fikk sin debut i 4-1-tapet for Napoli tidligere denne måneden, og var ubenyttet reserve da Ajax gjestet Anfield. Etter den kampen fikk Liverpool-spillerne en ufrivillig pause på 17 dager fordi bortekampen mot Chelsea ble utsatt som en følge av Dronning Elisabeths begravelse, og Arthur valgte i denne perioden å spille for Liverpool U21 i kampene mot Leicester og Rochdale i forrige uke.

– Han kom til Liverpool den siste dagen transfervinduet var åpent, etter å ha spilt lite forrige sesong, både på grunn av Allegris valg og en skade, uttaler Federico Pastorello om sin klient til Gazzetta dello Sport.

– Det er normalt at de første ukene blir brukt til å venne seg til nye omgivelser, og gjenvinne formen. Alle i Liverpool er fornøyde med ham. Han droppet ferien for å bli værende i Liverpool og jobbe. Han vil snart være i toppform igjen, legger agenten til.