– Skaden kom på et tidspunkt da jeg var klar for å vise meg frem

Arthur Melo snakker etter skaden.

I forrige uke vakte det oppsikt da Arthur Melo verken var på banen eller benken for Liverpool i hjemmekampen mot Rangers. Jürgen Klopp hadde 12 spillere på benken, men ikke Arthur, selv om han deltok på den åpne treningen dagen før.

Senere i forrige uke kom det frem at han hadde en avrevet muskel på fremsiden av låret, og at han måtte operere. Spilleren vil være ute i 3-4 måneder.

– Forrige uke var ikke den beste for meg… Som dere vet, fikk jeg dessverre en uheldig skade til mitt venstre lår, som vil holde meg ute av spill i en stund, skriver Arthur i en melding på Instagram fredag kveld.

Han mener at han nå var klar for neste steg. I landslagspausen valgte han å bli igjen på Merseyside, trene seg opp, og spille kamper for U21-laget.

– Det kommer akkurat på et tidspunkt der jeg etter en stor innsats og mye hardt arbeid var klar for å etablere meg i laget, og var klar for å kjempe for drømmen min om å spille i VM, skriver han videre.

Skal komme sterkere tilbake

Han skriver at han er fast bestemt på å komme sterkere tilbake etter skaden. Nå vil han trolig ikke være skadefri og spilleklar igjen før i februar. Liverpool har lånt spilleren for hele denne sesongen, med opsjon på kjøp for 33 millioner pund neste sommer. Det er kun en opsjon, og ikke forpliktelse på kjøp.

– Nå er det tid for meg å heve hodet, og sammen med familien gjøre alt det jeg må sammen med teamet mitt, for å sørge for at jeg kommer tilbake sterkere, så snart som mulig. Det er ingen hindringer som skal stå i veien for at jeg skal komme meg videre i karrieren, og jeg har store ambisjoner for å vise hva jeg kan gjøre på banen, skriver 26-åringen.

– I mellomtiden skal jeg fortsette å støtte lagkameratene mine i Liverpool, og mitt kjære brasilianske landslag. Takk for alle støttemeldingene!

Arthur har fått 13 minutter førstelagsfotball for Liverpool før han ble skadet. De kom da han debuterte i bortekampen mot Napoli. Han var ubenyttet reserve i kampene mot Ajax og Brighton. Liverpool skal ha betalt fire millioner pund for låneavtalen med Juventus.