– Vi må takle det bedre enn vi gjør for øyeblikket

James Milner sier skadesituasjonen gjør det vanskelig for Liverpool, men at det ikke er en god nok unnskyldning.

– Det er ikke lett med alle skadene. Vi må gjøre endringer på laget til hver kamp, men sånn er det for mange lag. Vi er i en travel periode og har mange skader. Det gjør det vanskelig for oss, men det er en del av fotballen, sier James Milner etter 1-0-tapet mot Nottingham Forest ifølge Liverpool Echo

36-åringen fikk igjen spille fra start på høyrebacken etter å ha imponert stort mot Manchester City forrige helg, men denne gangen måtte han sammen med resten av laget reise skuffet hjem med null poeng. 

Han gjentar at skadesituasjonen gjør det vanskelig for spillerne å finne flyten og formen som lag. 

– Vi har en tropp full av gode spillere, men når du ikke er helt sikker på hvem som er friske og spillere ikke får tid til å finne rytmen blir det vanskelig. Men vi har opplevd det før og har spillere med mye erfaring, så vi må takle det bedre enn vi gjør for øyeblikket.

Skuffet over kampen

Milner synes laget leverte en skuffende kamp på City Ground. 

– Vi hadde sjanser mot slutten av kampen og tok ikke vare på dem. Dessuten ga vi dem for mange sjanser. De skal ha onnør for prestasjonen, men det er veldig skuffende for oss etter at vi hadde litt momentum takket være noen gode resultater, sier han.

Visekapteinen er opptatt av at laget ikke graver seg for mye ned etter det skuffende resultatet. 

– Det er en stor nedtur, men vi må sørge for at det ikke blir noe mer enn det. Vi må vise en reaksjon og være klare igjen om noen dager, sier han.