Spillerbørs og folkebørs etter tapet i Nottingham:Alisson best i en tafatt kamp på City Ground

Den brasilianske keeperen gjorde alt han skulle, men ble sviktet av utespillerne sine.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering. 

Alisson Becker8

Brasilianeren tar det han skal, og litt til. Flink i feltet og på strek i ettermiddagens kamp, og kan ikke klandres for målet til Forest. Fantastisk redning på tampen av kampen.

James Milner5

God i det defensive spillet, men blir for lite med i det offensive spillet. Veteranen har et par gode innlegg, men det hjelper så lite når det ikke står en spiller der ballen faller ned. Byttet ut for Trent Alexander-Arnold etter timen spilt.

Joe Gomez4

Forferdelig kamp igjen for 25-åringen. Gomez skal nok ikke til VM i november, dessverre. Roter det til ved flere anledninger, og kunne pådratt seg et rødt kort når han mister ballen i en stygg posisjon. Skaper da frisparket som ender i scoring.

Virgil van Dijk5

Liverpools beste spiller i forsvar, som tar alt som kommer hans vei i spesielt den første omgangen. Nederlenderen trekkes ned for mangelen på scoring, for han kunne fort stått med et hattrick!

Andy Robertson5

Skotten er god defensivt, som vanlig, men han er ikke like mye med fremover på City Ground. Det er sjeldent det har blitt så lite offensive bidrag fra venstrebacken.

Harvey Elliott7

Liverpools beste, og til tider virker det som 19-åringen er den eneste som vil spille fotball ute på gressmatten. Blir taklet stygt av Kouyate i den første omgangen, men spretter rett opp igjen. Veldig delaktig i alt som fungerer offensivt.

Fabinho5

Lite involvert, som kan være både bra og dårlig. Brasilianeren har ingen store feil, og har grei kontroll på midtbanen, men han har knapt en offensiv pasning gjennom hele kampen. En helt ok kamp, men han er ikke seg selv denne sesongen.

Curtis Jones5

Rusten, og det er det ingen tvil om. Scouseren får til en del bra, men også en del dårlig. 21-åringen er glad i å holde på ball, og ofte litt for lenge. Det må han snart fikse på, for det tregt med Jones.

Fabio Carvalho5

Portugiseren åpner kampen med å komme til Liverpools første sjanse i kampen, men avslutningen ender midt på Henderson. Ellers fungerte lite for portugiseren i dag, som ofte spilte ballen vekk. Byttet ut for Henderson etter timen spilt.

Mohamed Salah5

Man skulle kanskje trodd at egypteren ville spille bedre uten en spiss på banen, men det gjorde han ikke i ettermiddag. Lite involvert, som spiss, og får til særdeles lite for ham å være. Da hjelper det ikke at avslutningene ikke sitter når han først får sjansen.

Roberto Firmino5

Formspiller nummer en, men det var ikke den vanlige utgaven av brasilianeren vi fikk se mot Forest. Laget fungerte ikke i dag, og da gjør sjeldent Firmino det heller.

Jürgen Klopp4

Det er vanskelig å klandre tyskeren for mye. Skadene har hopet seg opp igjen, og Thiago forsvant i morgentimene. Nunez kunne heller ikke bli involvert. Man kan likevel sette spørsmålstegn til om Henderson og Alexander-Arnold burde startet dagens kamp, men det blir litt etterpåklokskap. Liverpool fikk likevel til veldig lite på City Ground.