– Vi måtte vinne her i dag, men vi klarte det ikke

Jürgen Klopp var frustrert over en dårlig prestasjon med et begrenset mannskap.

En ny bortekamp er over, og det ble ikke tre poeng på City Ground heller. De røde har tatt to poeng av 15 mulige vekke fra Anfield denne sesongen. Det er rett og slett ikke godt nok.

– Jeg kan forklare prestasjonen, men ikke resultatet, sier Jürgen Klopp til BT Sports etter kampslutt.

Liverpool, Virgil Van Dijk og Roberto Firmino hadde mer enn nok sjanser til å score en, to eller kanskje tre mot Forest, men det ville seg ikke foran mål.

– Vi må fullføre dødballene våre - vi hadde så mange ledige spillere. Bobby, Virgil... De må få avsluttet. Målet vi slapp in var vår egen feil, konkluderer tyskeren med etter kampslutt.

INGEN NETTSUS: Virgil Van Dijk kunne scoret hattrick i ettermiddagens kamp mot Nottingham Forest.

INGEN NETTSUS: Virgil Van Dijk kunne scoret hattrick i ettermiddagens kamp mot Nottingham Forest.

Skadeplaget stall

Det var ikke et fullt mannskap Jürgen Klopp hadde å velge fra før kampen. I dag tidlig røk Thiago med en øre-infeksjon, og Darwin Nunez ble heller ikke klar.

– Vi spiller tre kamper i uken med et veldig begrenset lag, som spiller veldig intensivt. Vi gjorde endringer, men vi klarte ikke å gjøre det vi måtte gjøre, sier Liverpool-treneren.

De siste ukene har det dessverre blitt enda flere skader. Høstsesongen har vært sterkt preget av en lang skadeliste. Den listen må bli kortere veldig fort, for til uken venter Ajax i Champions League.

– Jeg håper 1, 2 eller 3 spillere kommer tilbake til Amsterdam, slik at vi kan gjøre endringer igjen. Vi måtte vinne her i dag, men vi klarte det ikke.

RUSTEN: Curtis Jones fikk muligheten fra start i skadefraværet til Thiago.

RUSTEN: Curtis Jones fikk muligheten fra start i skadefraværet til Thiago.

Kritisk til eget lag

Liverpool var ikke på sitt beste i ettermiddag, men deres motstander Nottingham Forest kjempet for livet for de tre poengene. Jürgen Klopp skryter av sin manager-kollega, men synes ikke laget hans var veldig positive bakover. 

– Steve Cooper er en veldig dyktig trener, men vi måtte bare vinne her likevel. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal skryte at Forest, for de ga oss så mange sjanser, sier tyskeren.

De røde endte opp med flest, og best sjanser i kampen, med Forest var slett ikke ufarlig når de fikk muligheten til å true Liverpools forsvarsrekke.

– Vi ga dem alle sjansene deres og vi fortsatte å velge feile pasningsalternativer. De klarte å stenge midtbanen mot oss, avslutter Klopp.