Tysk 29-åring kan bli Adrians erstatter

Liverpool skal være ute etter forrige sesongs beste keeper i 2. Bundesliga.

Det er godt med bredde på keeperplass i Liverpools tropp. Alisson blir av mange ansett som verdens beste keeper, mens Caoimhin Kelleher forrige sesong viste at også han er til å stole på. Tredjekeeper Adrian har også gjort en respektabel innsats når det har vært behov for det, men fremtiden til de to reservene er nå usikker. 

Adrian er på utgående kontrakt denne sesongen mens Kelleher kanskje snart begynner å bli utålmodig i jakten på fast spilletid. Derfor kan det hende at Jürgen Klopp og Liverpool vil hente en ny målvakt til sommeren, og ifølge tyske Bild (gjengitt av Liverpool Echo) har de funnet sin mann.

29 år gamle Patrick Drewes fra SV Sandhausen er keeperen de røde skal ha siktet seg inn på. I likhet med Adrian er han på utgående kontrakt til sommeren, og så langt har han ikke bestemt seg for om han skal forlenge. 

Drewes ble forrige sesong kåret til den beste keeperen på nest øverste nivå i Tyskland, og ble gjenstand for interesse fra flere klubber i sommer. Da svarte han «ingen kommentar» på spørsmål fra pressen om hvor veien går videre. 

SV Sandhausen ligger nest sist på tabellen i 2. Bundesliga og har sluppet inn 21 mål på 14 kamper.