Pressekonferanse:– Firmino og Milner blir ute et par kamper

Jürgen Klopp har holdt sin pressekonferanse foran møtet med Aston Villa, og har kommet med siste nytt om helsetilstanden til sine spillere.

Du kan lese vår tekstoppdatering med de viktigste punktene fra pressekonferansen, eller se pressekonferansen i YouTube-vinduet over.

Klopp er på plass. Første spørsmål dreier seg om Aston Villa og Unai Emery

Emery gjorde en utrolig jobb i Villarreal, og vi har sett i de første kampene hans i Villa, og det de gjorde i VM-pausen, at han legger det opp på samme måte. Så vi har en ide om hvordan han vil forsøke å skape problemer for oss. Det er hva vi forbereder oss på. Vi har to dager på oss til å legge en plan.

Om et salg av deler eller hele klubben

Jeg er selvsagt ikke mot investeringer, men vi får se hva fremtiden vil bringe. Jeg er uansett overbevist om at fremtiden vil være lys for oss. Men jeg har selvsagt ikke noe med dette å gjøre.

Om Jude Bellingham kan komme til Liverpool i januar?

I januar, ler Klopp.

Vi er alltid forberedt fra et sportslig ståsted. Vi jobber med det vi har, og det vil ikke endre seg. Vi følger med, og vi får se om noe skjer.

Om skadene til Firmino og Milner

Firmino og Milner vil være ute et par kamper. Ox har vært syk, men er bra igjen nå, og spilte i går. 

Forhåpentligvis blir Trent bedre. Han har ikke deltatt på noen hel treningsøkt etter at han ble syk.

Om juleprogrammet

Vi ser frem til det. Vi gleder oss til å spille fotball igjen. Spillerne er tiblake fra VM nå, og de ser ut til å være i god form. Noen av dem har spilt på seg selvtillit den siste måneden, som for eksempel Hendo. Det er intenst.

Om ligacupexiten

Jeg så gode teng i går kveld, men jeg var ikke fornøyd med alt. Vårt kontringspress var omtrent ikke der, noe som jeg ikke liker. City kunne ha scoret tidligere enn de gjorde. De er et supert lag.

Om å møte Danny Ings

Han var uheldig med skader hos oss. Kvaliteten hans var det aldri noe problem med, men det var skadene som var problemet.

Ingsy er en skikkelig goalgetter, som alltid er farlig for enhver motstander.

Om VM

Vi håper pausen vil ha en positiv effekt på oss. Vi gjorde det ganske bra like før pausen. Vi vant 8-10 kamper. Det er mange kamper fremover. Vi tenker ikke på VM-pausen mer. Nå ser vi fremover mot noe nytt, og vi forventer å gjøre det bedre enn i høst.

Om spillerne som har vært i VM

Noen spillere har rytme, som Hendo, Ali og Ibou. Alle de andre har fått en pause.

Fabinho og Trent spilte noen minutter, men de trente hele tiden. For spillerne som deltok i VM vil hele sesongen bli utrolig intens.

Virgil, Trent, Fabinho, Darwin, jeg tror ikke noen av dem fikk svekket selvtillit på grunn av VM. Fotballspillere er vant til å håndtere tilbakeslag og at de ikke når sine mål. De dveler ikke ved det så veldig lenge.

Om Konate

Ibou vil ha sin første treningsøkt med oss den 27. desember.

Om at Julian Ward forlater klubben

Jeg ble overrasket da han fortalte meg det etter Southampton-kampen. Det er hans avgjørelse, og det er greit. Det vil ikke ha noe å si for januarvinduet. Ikke i det hele tatt. Vi jobber sammen som vanlig, og har aldri hatt problemer med det.