Origi og AC Milan tapte mot Arsenal. Nå venter gjensyn med Liverpool

Divock Origi og AC Milan var i aksjon tre dager før møtet med Liverpool i Dubai.

Arsenal - AC Milan 2-1 (2-0), Dubai Super Cup: Arsenal fortsetter sin gode form også i vinterpausen. Etter å ha slått Lyon 3-0 forrige uke vant de tirsdag 2-1 over Liverpools neste motstander, AC Milan, i vennskapsturneringen Dubai Super Cup.

Divock Origi startet på topp for italienerne, men som har vært tilfellet hele sesongen, ble det ikke store fangsten foran mål for spissen.

I stedet var det Arsenal som dominerte i første omgang. Martin Ødegaard ga London-laget ledelsen 1-0 midtveis i omgangen før Reiss Nelson doblet den like før pause.

I andre omgang tok Milan mer over, og kvarteret før slutt fikk de inn en redusering ved midtstopper Fikayo Tomori. Kampen endte med 2-1-seier til Arsenal, som dermed sikret seg sammenlagtseieren i Dubai Super Cup. De vant også straffesparkkonkurransen etter kampen.

Origi har slitt

Divock Origi var byttet ut da Milan fikk sin scoring, og det er slik hele sesongen har vært for belgieren etter overgangen fra Liverpool i sommer.

27-åringen står kun med én scoring for sin nye klubb. Den kom i 4-1-seieren over Monza i Serie A i oktober. Bortsett fra oppturen i den kampen har det ikke vært mye å juble for. Origi har stort sett blitt nødt til å ta til takke med innhopp fra benken, da Olivier Giroud er det klare førstevalget på topp hos manager Stefano Pioli.

Ettersom Giroud er opptatt med VM i Frankrike kan vinterpausen være en anledning til å vise seg frem for Origi. Neste tellende kamp er ikke før i januar, men Liverpool venter allerede på fredag.