Skal vurdere å hente hjem midtstopper etter mislykket utlån

Billy Koumetio har ikke fått det til i Østerrike.

Billy Koumetio ble lånt ut fra Liverpool til Austria Wien i sommer i håp om at den unge midtstopperen kunne få verdifull erfaring på et relativt høyt nivå. Hovedstadsklubben i Østerrike kjemper midt på Bundesliga-tabellen og var også med i gruppespillet i European Conference League, der de havnet sist i sin gruppe. 

Men oppholdet har ikke gått etter planen for franskmannen som nylig fylte 20 år. Ifølge Football Insider vurderer Liverpool nå å hente ham hjem i januar for så å sende ham til en annen klubb.

Koumetio har bare vært på banen i fem ligakamper denne sesongen, og den siste tiden har det nærmest utelukkende blitt spill for Austria Wiens andrelag, som spiller på nivå to. 

Har hentet spillere hjem tidligere

Midtstopperen er en av 17 spillere som er på utlån fra Liverpool denne sesongen. Han har kontrakt med de røde frem til sommeren 2025. 

20-åringen har spilt to førstelagskamper for Liverpool - mot Midtjylland i Champions League for to år siden og mot Leicester i ligacupen i fjor. I begge kampene var han på banen i én omgang.

Liverpool har tidligere vist at de ikke nøler med å hente spillere hjem igjen dersom låneoppholdene ikke fungerer etter planen. De gjorde det senest med Rhys Williams i fjor, da han slet med å få spilletid i Swansea.