Dersom Sky og BT for en gangs skyld holder fristen...Nå skal City-kampen terminfestes. Den skal forhåpentligvis spilles mellom to storkamper

TV-kampene skal plukkes ut.

Før sesongen offentliggjorde Premier League hvilke datoer de hadde satt som deadline for at rettighetshaverne Sky Sports og BT Sport skulle velge sine TV-kamper for hver måned. 

Dette er frister de ikke har klart å holde denne sesongen, og de utvalgte kampene har kommet senere enn de oppsatte datoene – men dersom de denne gang klarer å holde fristen vil Premier League-kampene i april bli offentliggjort i dag, mandag 21. februar,.

Det er måneden da Liverpool og Manchester City braker sammen på Etihad Stadium, i en kamp som kan bli helt avgjørende for hvor Premier League-tittelen ender opp, etter de siste ukers utvikling. Det ser ut som vi har en kamp om tittelen!

Valg av TV-kamper er også helt avgjørende for supportere som vil på tur igjen, og må vite hvilke fly som kan bookes for om det blir lørdags- eller søndagskamp.

Dette er Liverpools øvrige ligakamper i april som kan bli flyttet for TV: Watford (hjemme), Aston Villa (borte), Everton (hjemme) og Newcastle (borte).

Midt mellom to kvartfinaler?

Vi tar ingenting på forskudd – men når en ser på terminlisten er det én ting som er verdt å merke seg nå som tabellsituasjonen er som den er og det faktisk er mulig å ta igjen Manchester City.

Bortekampen mot Manchester City skal spilles enten lørdag 9. eller søndag 10. april.

Tirsdag og onsdag uken før, og tirsdag og onsdag uken etter, skal det spilles kvartfinaler i Champions League. Manchester City vant hele 5-0 i sin bortekamp mot Sporting i åttendedelsfinalen, og det skal et under til for at de ikke er i den kvartfinalen.

For Liverpools del ble det en knallsterk 2-0-seier borte mot Inter, og det setter de røde i en strålende posisjon for avansement, men der gjenstår det litt mer arbeid før en kan innkassere en plass i kvartfinalen.

Trekningen av kvartfinalene blir gjort fredag 18. mars. Da er det slutt på at lag fra samme land ikke kan spille mot hverandre, så i teorien kan vi se Liverpool og Manchester City møtes tre ganger på én uke…