– Henderson vil spille på søndag

Jürgen Klopp med gode nyheter om ryggplagene til Jordan Henderson.

Liverpool-kaptein Jordan Henderson måtte stå over 2-0-seieren over Leicester på grunn av ryggproblemer han fikk etter cupseieren over Cardiff. Men nå er Hendo kvitt problemene, og klar til innsats igjen, meldte Jürgen Klopp under sin pressekonferanse fredag.

– Hendo vil definitivt være tilbake. Det var planen, også før Leicester-kampen, og er fortsatt planen. Dersom ingenting spesielt skjer, vil han spille på søndag, sa Klopp.

Fant ikke plass i troppen til Gomez og Origi

Joe Gomez og Divock Origi var heller ikke i kamptroppen mot Leicester, men ingen av de to er skadet.

– De er ikke skadet. Det har ikke skjedd ofte at vi har hatt alle disse kvalitetsspillerne tilgjengelig samtidig, men det har vi nå, og dermed kom de ikke med i troppen.

– Når det gjelder Joe, så måtte vi ta en avgjørelse om vi ønsket to midtstoppere på benken eller ei. Divock har ikke vært så lenge tilbake i trening etter skaden sin, så det var grunnen til at han ikke var på benken. Men begge vil trene for fullt i dag.

Mané skal trene i dag

Sadio Mané er tilbake på Merseyside etter triumfen i Afrikamesterskapet, og den påfølgende feiringen i Senegal. Han vil trene igjen i dag, og så skal Klopp bestemme seg for om han skal inkludere senegaleseren i troppen eller ei. 

– Om Sadio blir tilgjengelig? Det må vi finne ut.

– Sadio vil møte på treningsfeltet i formiddag, og jeg antar han vil trene for fullt. Deretter får vi ta en avgjørelse basert på hvordan han føler seg. Han vil trolig være høyt oppe, men fysisk får vi se hvor intense de siste dagene har vært for ham.