Nye møter om Carvalho denne måneden

Liverpool ønsker fortsatt å kjøpe Fabio Carvalho, og alle parter er i kontakt.

Overgangen for Fabio Carvalho til Liverpool gikk i vasken på mandag, men det jobbes fortsatt med en løsning som gjør at 19-åringen kommer til klubben til sommeren. «Transferguru» Fabrizio Romano sier at det vil bli nye møter denne måneden.

David Lynch, som er en journalist med god innsikt i hva som foregår i klubben, sa til liverpool.no på torsdag at Liverpool og Fulham er enig om å gjøre den samme avtalen til sommeren som de ble enig om i januarvinduet. 

Da var de røde villige til å betale opp til åtte millioner pund for Carvalho, og i tillegg gi Fulham prosenter fra eventuelt videresalg.

Nye møter denne måneden

Det er ikke ofte at Jürgen Klopp innrømmer interesse for en spiller som er under kontrakt med en annen klubb, men det gjorde han på fredagens pressekonferanse.

– Selvfølgelig er vi fremdeles interessert. Det ville vært sprøtt om vi ikke var det. Vi får se hva som skjer. Nå er det ikke i våre hender, sa Klopp på pressekonferansen.

Romano rapporterer at det er planlagt nye møter mellom Carvalhos representanter og Fulham i februar. Begge klubbene ønsker fortsatt at en skal komme til en løsning. Fulham risikerer å miste den offensive midtbanespilleren for så lite som 500 000 pund dersom en utenlandsk klubb kommer på banen.

På mandag besto Carvalho den medisinske sjekken, og var enig om betingelsene i en femårskontrakt. Mye tyder på at dette er noe som kan løse seg ganske snart.

I dag kan du se Carvalho spille i FA-cupens fjerde runde borte mot Manchester City. Kampen har avspark kl. 16.00, og vises på V Sport 2 og Viaplay.