Folkebørsen etter Liverpool - Leicester: Store variasjoner fra spillerbørsen til folkebørsen

Leserne var ikke enige med liverpool.no om alle karakterene etter Leicester-kampen.

Liverpool spilte en flott hjemmekamp da de tok imot Leicester på Anfield til første Premier League-kamp etter vinterpausen, og de røde slo til med 2-0 etter en dobbel av Diogo Jota. Det resulterte selvsagt i en del høye karakterer på spillerbørsen til liverpool.no, der Jota ble kåret til bestemann med karakter 8. Leserne mener tomålsscoreren skulle fått enda litt høyere, når de har landet på et snitt på 8,65 - også det høyest.

Lavest karakter på spillerbørsen fikk Curtis Jones og Roberto Firmino, duoen som ble byttet ut før en time var spilt. Begge fikk karakter 6. Leserne har lagt seg litt lavere på Jones, 5,82, og mener med det han var lagets svakeste. Firmino har fått 6,41 i snitt.

Utover det er det noen variasjoner på folkebørsen sammenliknet med folkebørsen. Spesielt når det kommer til stopperparet, der det er åpenbart at leserne har sett noe annet enn liverpool.no. Matip fikk 8 og van Dijk 7 på spillerbørsen, men dette er snudd på folkebørsen. Der får Matip 7,2 og van Dijk 8,04. Med forskjell på over en hel karakter er det på van Dijk det er størst sprik mellom spillerbørsen og folkebørsen.

Det skiller også mye på karakteren til Fabinho, fra 7 på spillerbørsen til 7,83 på folkebørsen. Mest enighet er det rundt karakteren til Thiago. Han fikk 7 på spillerbørsen og 7,09 på folkebørsen.

Hele folkebørsen kan du se her.

Alisson Becker

Folkebørsen 7,48 (1617 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 7

God redning på en Maddison-avslutning tidlig i kampen, da brasilianeren var raskt oppe med armen på et skudd fra kloss hold. Litt kommunikasjonstrøbbel med Matip på en corner i andre omgang.

Trent Alexander-Arnold

Folkebørsen 6,71 (1595 stemmer)

Har et hardt skudd rett på Schmeichel etter 19 minutter, som Liverpool får en corner ut av. Slår gode innlegg. Slår corneren i forkant av 1-0. Sliter når han blir satt på defensive prøver av Lookman.

Joël Matip

Folkebørsen 7,2 (1617 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 8

Leser spillet godt, god til å bryte, og er med fremover når han kan. Slurver litt av og til, og da mister han ballen litt for enkelt. Slet litt med kommunikasjonen med Alisson på en corner etter pause. Lekker assist med utsiden til Jotas andre mål. Slurvet litt med en pasning på overtid.

Virgil van Dijk

Folkebørsen 8,04 (1664 stemmer)

Hadde litt trøbbel innledningsvis, både med plassering og dueller, men fikk utover i første omgang veldig god kontroll på Daka. Det er nederlenderens gode heading som er den direkte årsaken til at Liverpool tar ledelsen 1-0. Må foreta en vanskelig klarering i sluttminuttene.

Andy Robertson

Folkebørsen 7,27 (1593 stemmer)

Godt raid etter ti minutters spill, uten at det blir noe resultat av det. Fikk et ublidt møte med stolpen, da han kastet seg frem i et forsøk på en stupheading midtveis i første omgang. Slår gode innlegg.

Fabinho

Folkebørsen 7,83 (1633 stemmer)

Kontant og kompromissløs på midtbanen. Konsentrerer seg om ryddejobben.

Curtis Jones

Folkebørsen 5,82 (1608 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 6

Gjør mye av den usynlige jobben på midtbanen, men klarer ikke å sette nok preg på denne kampen og blir ofret til fordel for Elliott etter en time.

Thiago Alcântara

Folkebørsen 7,09 (1616 stemmer)

Pasningssikker som alltid. Lekkert brasseforsøk fire minutte før pause. En elegant på midtbnanen, men vi hadde gjerne sett at han involverte seg enda mer i det offensive spillet.

Luis Diaz

Folkebørsen 7,88 (1651 stemmer)

Fikk en halvsjanse i åpningssekundene, men den rant ut i sanden. Hadde en livlig start på kampen, og var tydelig ute etter å markere seg i Premier League-debuten. Innleggene satt imidlertid ikke som de skulle. Godt skuddforsøk som endrer retning og går opp på tribunen etter snaue timen. Gode kombinasjoner med Jota. Har en suser tolv minutter før slutt. Er nær ved å få sitt første Premier League-mål i sluttminuttene, men Schmeichel klarer å redde.

Diogo Jota

Folkebørsen 8,65 (1650 stemmer) Folkets beste
Liverpool.nos vurdering 8 Liverpools beste

Skaffer Liverpool et frispark i god posisjon etter en drøy halvtime. Er våkent på plass når Schmeichel må gi retur på Van Dijks heading og gjør 1-0. Har et herlig raid og et godt skuddforsøk like etter pause. Har et forsøk like over etter en corner etter 58 minutter. Gode kombinasjoner med Diaz. Avgjør kampen med sitt andre mål for kvelden like før slutt.

Roberto Firmino

Folkebørsen 6,41 (1621 stemmer)

Har en avslutning som blir blokkert til corner etter 33 minutter. Har noen lekre touch til sine lagkamerater, og to skuddforsøk rett på Schmeichel like før pause. Får gult kort etter et sugende defensivt løp, og gir Leicester frispark i farlig posisjon.

Mohamed Salah

Folkebørsen 7,31 (1595 stemmer)

Får spille den siste halvtimen som erstatter for Firmino. Er utrolig god på små flater, og skaper hodebry for gjestene inne i feltet. Klarer ikke å score alene med Schmeichel. Skrur deretter en ball i krysset og ut.

Harvey Elliott

Folkebørsen 6,69 (1580 stemmer)

Får spille den siste halvtimen som erstatter for Jones. Kombinerer med Salah med en flott tunnel et drøyt kvarter før slutt, og viser kreativiteten sin de minuttene han får på banen.

Takumi Minamino

Inn for Diaz i det 90. minutt

Jürgen Klopp

Folkebørsen 8,12 (1248 stemmer) Største sprik

Hadde lagt en slagplan hvor Liverpool dikterte kampbildet, og hadde godt tak på gjestene. Tok grep da Leicester var i ferd med å få fotfeste i kampen, ved å sende inn Elliott og Salah, som skapte gjestene en god del hodebry defensivt i sine innhopp.