Har vært de mest pålitelige på vei til sitt første trofé med Liverpool

Ibrahima Konaté og Kostas Tsimikas kunne løfte sitt første trofé i rødt søndag kveld. Det har vært Klopps mest trofaste menn denne sesongen.

Ibrahima Konate og Kostas Tsimikas kunne heve sitt første trofe med Liverpool over hodet søndag kveld, etter at laget vant straffesparkkonkurransen mot Chelsea. 

Tsimikas måtte nøye seg med en plass på benken, mens Konate spilte ekstraomgangene og satte Liverpools tiende straffespark via Kepa og i nettmaskene. 

Foruten at dette var deres første trofé med Liverpool har de også noe annet til felles. 

Klopps mest trofaste

Denne sesongen er Tsimikas og Konaté de eneste spillerne som har vært involvert i samtlige av manager Jurgen Klopps spillerstaller, skriver journalist Andrew Beasley på sin Twitter

Den greske venstrebacken fikk 236 minutter i ligacupen, og leverte en målgivende pasning i den første kampen i turneringen mot Norwich. 

25-åringen hadde nok håpet å få et trofé allerede i sin første sesong etter å ha signert for den regjerende Premier League-mesteren, men har måttet vente tålmodig mens laget har haltet på banen. 

Denne sesongen har han vist seg å være en verdig reserve for Andy Robertson, og det var vel fortjent at han fikk sitt første trofé i rødt søndag kveld. 

Godt pokalsnitt

For Konatés del har veien til det første trofeet med Liverpool vært lettere. 

Siden franskmannen signerte for de rødkledde i sommer har pilen bare pekt en vei for Klopps mannskap, og 22-åringen skal ha all honnør for å ha tredd sømløst inn i forsvaret de gangene det har vært påkrevd. 

Han fikk 210 minutter i ligacupen denne sesongen, og har etter bare 16 kamper i rødt fått sitt første trofé på hylla.

La oss håpe det snittet fortsetter!