Hinter Salah om at han gir seg på landslaget?

Mohamed Salah skal ha tatt til tårene etter tapet mot Senegal.

Tirsdag kveld tapte Mohamed Salah og Egypt igjen på straffesparkkonkurranse – for andre gang på to måneder. Begge gangene var mot Senegal. Den første i finalen av Afrikamesterskapet, og denne uken da det ble spilt playoff om en VM-billett til mesterskapet i Qatar.

Mohamed Salah var den femte straffeskytteren i finalen i Kamerun, og fikk aldri ta straffe. I playoff-kampen på tirsdag tok han den første, og med ansiktet fullt av laser fra tribunen satte han ballen over mål. Dermed var det Sadio Mané som igjen kunne avgjøre, og sende Senegal til mesterskapet.

Etter kampen kunne vi se at Salah måtte ha beskyttelse da han ble ført av banen, og at det ble kastet ting mot ham. Egypt har levert inn en formell klage på det som skjedde i Senegals hovedstad Dakar. 

Ferdig på landslaget?

Men det var ikke det eneste som skjedde etter kampen.

29-åringen skal ha tatt til tårene etter tapet mot Senegal, og holdt en tale til lagkameratene i garderoben. Ifølge den egyptiske journalisten Ismael Mahmoud hintet han der om at tiden hans med flagget på brystet kunne være over.

«Jeg er beæret over å ha spilt med dere, og er veldig stolt over å ha spilt sammen, uansett om jeg kommer til å være sammen med dere i fremtiden eller ikke», skal Salah ha sagt. Det er også lagt ut en videosnutt av talen hans.

«Jeg er veldig stolt over å ha spilt sammen med dere, og det har vært en ære for meg. Jeg har ikke så mye å si, men det var en ære å spille sammen med dere, uansett om jeg kommer til å være her i fremtiden eller ikke».

Salah debuterte for Egypt sitt landslag i 2011, og har scoret 45 mål på 81 kamper for landslaget. Nå kan det være over.