Bekrefter treningskamp mot Crystal Palace

Sommerens pre-season begynner å ta form.

Liverpool FC har bekreftet sommerens andre treningskamp, og det er ingen overraskelse at det er mot Crystal Palace. Det har blitt rapportert en stund, men nå er det altså bekreftet at de to Premier League-klubbene skal møtes i Singapore fredag 15. juli.

Fra før er det klart de røde skal møte Manchester United i Bangkok tirsdag 12. juli. Oppgjøret mot Palace blir omtalt som «Standard Chartered Singapore Trophy 2022» i en pressemelding fra klubben.

De røde har tidligere spilt i Singapore i 2001 og 2009, og hadde en åpen treningsøkt i landet i 2011. Dette er første gang på fem år at klubben er tilbake i Asia. Billettene skal legges ut for medlemmer fra 10. mai, og på åpent salg for alle 17. mai. www.ticketek.com.sg for mer informasjon.

Ifølge James Pearce i The Athletic ligger det an til at Liverpool skal ha en treningsleir i Østerrike etter de to kampene i Asia, men det er så langt ikke bekreftet.

Lite tid til forberedelser

Liverpool har mulighet til å nå Champions League-finalen i Paris 28. mai. Mellom 30. mai og 14. juni skal det igjen være landskamper, der flere skal spille hele fire kamper i Nations League. Så skal spillerne ha minst tre uker ferie, før de er tilbake til pre-season.

Premier League-sesongen 2022/23 starter så tidlig som 6. august, på grunn av VM i Qatar.