Lokalavisen i Manchester slakter United-spillerne«Bør aldri spille for United igjen»

Verst går det ut over Paul Pogba og Harry Maguire.

Manchester Evening News strør om seg med 2-ere etter Manchester Uniteds svake innsats på Anfield, men det var også spillere som fikk karakterne 1 og 0 etter 4-0-tapet for Liverpool.

Dette er lokalavisens vurdering av United-spillerne:

David de Gea

Hadde ikke sjanse på noen av målene på en kveld man visste ville bli travel for ham. Liverpool var snille med ham. 4

Aaron Wan-Bissaka

Satt inn på laget igjen i et forsøk på å tette igjen forsvaret, men han var elendig. Et av Uniteds dårligste spillerkjøp etter Fergusons avgang. 2

Victor Lindelöf

Har prestert bra i bakre treere mot Liverpool tidligere, men ikke denne gangen. Ble overkjørt fra start til slutt. 2

Harry Maguire

Var frekk nok til å hevde at han fortsatt fortjener plassen på laget. Viste raskt det motsatte, og ble lurt inn i Liverpools felle. Kunne blitt byttet ut isteden for Jones, og mistet markeringen av Sadio Mane ved den tredje scoringen. 1

HANG IKKE MED I SVINGENE: Harry Maguire ble svimmel av Sadio Mané.

Phil Jones

Dette var bare hans andre start på to år, og det kunne man se. Han så faktisk lei seg ut for det elendige spillet før han ble byttet ut i pausen. 3

Diogo Dalot

Begynte på venstresiden, og byttet så til høyre da United forsøkte å finnen tonen på vingbackene. Ble for sen ved begge de to målene i første omgang. 2

Paul Pogba

Begynte å halte etter at Liverpool scoret i det femte minutt. Haltet snart av banen. Skulle ikke ha startet kampen, og bør aldri spille for United igjen. 0

Nemanja Matic

Ville alltid tape kampen mot Liverpools imponerende midtbane, spesielt fordi han var den eneste midtbanespesialisten. 3

Bruno Fernandes

Bare i verdensklasse dersom stadion er tom. Mot et verdensklasselag var Fernandes en passasjer. 2

Anthony Elanga

Startet som en av to på topp, og ble så flyttet ut til høyre for å gjøre plass til Jadon Sancho. Kampen gikk ham hus forbi. 2

Marcus Rashford

Spilte på topp, fikk en åpning og klarte ikke å dempe ballen. Kastet bort sjansen da han kom alene med keeper på 2-0, i en situasjon som kunne ha gjort kampen spennende. 2

Jesse Lingard

Det så faktisk ut som han brydde seg, men lykkes ikke. 4

Jadon Sancho

Hadde Uniteds første avslutning på mål i det 55 minutt, og spilte fri Rashford da han kom alene med keeper. 6

Hannibal Mejbri

Fikk et sent innhopp, fikk gult kort og løp mer enn de fleste. 5

Manager

Stilte med en midtbane som skrantet, en bakre treer som viftet med det hvite flagget og uten noen angrepstrussel. 2