Bradley med to målgivende i overlegen seier

Liverpools U23-lag fortsetter den fine formen.

Liverpool U23 fortsetter den fine formen i Premier League 2. Søndag tok de seg enkelt av topplaget West Ham på Liverpools akademi i Kirkby.

Første omgang forløp uten de store sjansene, og det var først etter hvilen at Liverpool skrudde på turboen. Det tok bare tre minutter før Jack Bearne scoret kampens første mål, på målgivende fra Conor Bradley.

Tyler Morton økte ledelsen bare fem minutter senere, og Liverpool så seg ikke tilbake.

Etter 65 minutter ble det et hyggelig øyeblikk da angrepsspiller Layton Stewart var tilbake på banen etter sin langtidsskade. Han kom inn for Mateusz Musialowski, og bare to minutter senere var Tom Clayton på pletten og satte inn kampens siste mål. Dermed endte det med 3-0.

West Ham fikk et rødt kort på slutten da Daniel Chesters pådro seg to gule kort det siste kvarteret.

Liverpool U23 er nummer fem på Premier League 2-tabellen, og har neppe forhåpninger om å klatre noe mer, i teorien kan de komme helt opp på tredjeplass før sesongen er omme.