City reiste rett fra Madrid til London

Manchester City droppet å reise hjem til Manchester foran semifinalen mot Liverpool på Wembley.

Manchester City kan måtte klare seg uten Kevin de Bruyne og Kyle Walker i lørdagens semifinale mot Liverpool, etter at duoen ble skadet i kvartfinalebataljen mot Atletico Madrid på Wanda Metropolitano i Madrid onsdag kveld.

De Bruyne har pådratt seg en ankelskade, og Citys klubbleger må undersøke skaden mer nøye før man kan tidfeste hvor lenge belgieren blir ute, melder Daily Mail.

Kyle Walker fikk også en ankelskade. Forsvarsspilleren sa han håpet skaden ikke var alvorlig, men han benyttet ifølge Daily Mail en beskyttelsesstøvel etter kampen mot Atletico. 

Phil Foden spilte store deler av onsdagens kamp i Madrid med en bandasje rundt hodet, mens Bernardo Silva virket veldig sliten og måtte byttes ut. 

Skal trene på The Den

Manchester Citys tropp fløy fra Madrid til London tirsdag ettermiddag, etter en restitusjonsøkt i den spanske hovedstaden torsdag morgen. De skal ha sin siste treningsøkt før semifinalen mot Liverpool på Millwalls stadion The Den.

Mens Jürgen Klopp gjorde sju bytter på laget til Liverpools kvartfinale mot Benfica, og kunne plassere spillere som Virgil van Dijk, Trent Alexander-Arnold, Andy Robertson, Fabinho, Thiago Alcantara, Sadio Mane og Mohamed Salah på benken, gjorde Pep Guardiola bare to bytter på laget til Citys kvartfinale i Madrid. Riyad Mahrez erstattet suspenderte Gabriel Jesus, mens Ilkay Gundogan kom inn for Raheem Sterling. 

Med en viktig ligakamp mot Brighton bare fire dager etter semifinalen mot Liverpool mener Manchester Evening News at Pep Guardiola bør benytte seg av sin store tropp i semifinalen på Wembley, og starte med spillere som Jesus, Jack Grealish, Fernandinho, Nathan Ake og Aleks Zinchenko. Spillere som ikke har startet alle de tre siste kampene, som Sterling og Gundogan, mener lokalavisen også bør starte på Wembley.

Manchester Evening News påpeker at nøkkelspillere som John Stones, Aymeric Laporte, Joao Cancelo og Rodri har spilt 90 minutter i begge kampene mot Atletico og også mot Liverpool forrige helg.

City har Ruben Dias tilbake etter skade, og han kan være tilbake på banen på Wembley.