De Bruyne og Walker måtte ut med skade

– Vi er i kjempetrøbbel, sier Pep Guardiola.

Få steder må man kjempe mer for å få med seg et resultat enn på Wanda Metropolitano. På tribunen var stemningen fantastisk da Atletico Madrid jaktet en utlikning sammenlagt mot Manchester City, men på banen ble det mer og mer ampert. 

City maktet på imponerende vis å holde hodet kaldt og kjempe seg gjennom kvartfinalen. De er nå klare for semifinale mot Real Madrid, men to dager før en annen semifinale, mot Liverpool i FA-cupen, er det oppstått skadebekymringer. 

Onsdag måtte nemlig både Kevin De Bruyne og Kyle Walker ut med skade i løpet av andre omgang, og de er usikre til helgens kamp.

– I kjempetrøbbel

Manchester Evening News skriver at De Bruyne ble sett med en ispose rundt ankelen etter at han ble byttet ut. Når det gjelder Walker virket det som han pådro seg en vridning i ankelen. Han forsøkte å spille videre, men måtte etter hvert byttes ut. 

Etter kampen bekreftet manager Pep Guardiola at duoen er usikre til helgens kamp. 

– Vi er i kjempetrøbbel, sa han. 

– Vi spilte for tre dager siden, og nå har vi mange skader, så jeg vet ikke hva som skal skje de neste ukene, sa han. 

Han var imidlertid aller mest opptatt av å feire at de er klare for semifinalen.

– Det er tredje gang vi er i semifinalen i Champions League, og vi er veldig glad for å være der, sa han. 

City pådro seg for øvrig fem gule kort i løpet av sluttminuttene av onsdagens kamp. Blant de som fikk se kortet var Joao Cancelo, og han må stå over første oppgjør mot Real Madrid med karantene.