Gomez starter på høyrebacken - Klopp forklarer hvorfor han har benket Mané

Laget mot Watford er klart.

Naby Keita prøvde å trene i forkant av helgens kamp, men kjente noe til kneskaden igjen. Det har også hersket usikkerhet rundt hvorvidt Trent Alexander-Arnold rekker kampen etter hamstringskaden han har hatt. Scouseren trente for fullt fredag, og sitter på innbytterbenken.

– Trent Alexander-Arnold trente i går, og så veldig bra ut, men jeg mener det er fornuftig å holde ham på benken. Han er klar til å komme innpå. Han er helt skadefri, men har trent bare en gang siden skaden, så det virker ikke fornuftig å kaste ham rett inn på laget, uttaler Klopp foran kampen.

Liverpool-manageren kan fryde seg over å ha Andy Robertson og James Milner tilbake etter sykdom. Robertson var koronasmittet, og gikk glipp av Skottlands privatlandskamp mot Polen i forrige uke, men han spilte i privatlandskampen mot Østerrike denne uken. 

Milner gikk glipp av Liverpools to siste kamper, mot Arsenal og Nottingham, fordi han var syk. 

Jürgen Klopp har valgt å la Curtis Jones få en start på midtbanen, mens Mohamed Salah er på plass i angrepsrekka. Liverpool-manageren har valgt å plassere Sadio Mané på innbytterbenken.

– Han ble værende i Senegal en natt ekstra, og kom ikke tilbake før i går, så det er grunnen, forklarer Klopp.

– Vi kan sette inn hvem som helst fra benken. Sadio så topp ut på trening, men vi måtte ta en avgjørelse uten å helt vite hvordan hans forfatning var.

– Luis Diaz er på benken fordi han var i Colombia. Det er alltid vanskelig når du reiser så langt. Vi måtte vente til siste minutt før vi tok disse avgjørelsene.

Lagoppstillingene

Liverpool: Alisson, Gomez, Matip, Van Dijk, Robertson, Henderson, Jones, Thiago, Salah, Jota, Firmino

Benk: Kelleher, Fabinho, Konate, Milner, Mane, Oxlade-Chamberlain, Tsimikas, Diaz, Alexander-Arnold.

Watford: Foster, Femenia, Kabasele, Samir, Kamara, Sissoko, Louza, Kucka, Louza, Sarr, Hernandez, Joao Pedro

Benk: Bachmann, Cathcart, Masina, Ngakia, Cleverley, Kayembe, Sema, Dennis, King

Liverpool - Watford spilles lørdag kl. 13.30, og vises på TV 2 Sport Premium.

Sarr starter for Watford

Ismaila Sarr var med på å spille Senegal til VM sammen med Sadio Mané. Klopp har valgt å plassere Mané på benken etter kraftanstrengelsen i Dakar, mens Hodgson har valgt å starte med Sarr på Anfield.

Kwadwo Baah, som har en ankelskade, er ute for The Hornets.

Dommerne

Stuart Attwell er kampens dommer. Han har med seg Marc Perry og Timothy Wood som assistenter, mens Tony Harrington er fjerdedommer.

John Brooks sitter med VAR-ansvaret, med Simon Bennett som sin assistent.