Fortsetter kalasformen

Liverpools U23-lag med ny storseier.

Liverpools U23-lag fortsetter den fantastiske formen. Mandag kveld var det Leicester U23 som fikk unngjelde i Premier League 2 - med Brendan Rodgers som vitne.

Det så ut til å gå mot en målløs første omgang før James Norris satte inn Liverpools ledermål på assist fra Tyler Morton tre minutter på overtid. Det la grunnlaget for en fantastisk andre omgang.

Brendan Rodgers på plass for å følge kampen.

Jack Bearne doblet ledelsen etter 49 minutter, og nok en gang var Morton servitør.

Da en time var spilt fikk Layton Stewart gleden av å score sitt første mål etter det lange skadeavbrekket. Denne gangen var det Norris som stod for den målgivende pasningen.

Stewart ble byttet ut bare minuttet senere, og hans erstatter James Balagizi fikk gleden av å -  sluttresultatet til 0-4 etter 84 minutter. Liverpools U23-lag har nå vunnet seks og spilt tre uavgjort på de ni siste kampene. De er nå nummer fem i Premier League 2.

Harvey Elliott spilte første omgang av dagens kamp. Barry Lewtas benyttet følgende spillere:

Harvey Davies - Conor Bradley, Rhys Williams, Billy Koumetio, Owen Beck (Jarell Quansah fra 82) - Harvey Elliott (Dom Corness fra 46), Leighton Clarkson, Tyler Morton - Jack Bearne, Layton Stewart (James Balagizi fra 61), James Norris.