Manageren om Carvalho:– Jeg er hundre prosent sikker på at han kommer til å få en veldig bra karriere

Fabio Carvalhos manager Marco Silva forklarer hvorfor eleven kommer til å nå til topps.

På tross av at det i lang tid har vært kjent at han kommer til å forlate Fulham etter sesongen har Fabio Carvalho en stor del av æren for Fulhams opprykk denne sesongen. 

Engelsk-portugiseren står med ti mål og syv målgivende så langt denne sesongen, og 19-åringen scoret ett av målene som sikret opprykket tirsdag kveld. 

Manager Marco Silva hyller unggutten, selv om han nok vet at han ikke blir hans elev neste sesong. 

Hodet på rett plass

– Han har vært fantastisk. Han er en fantastisk gutt og er veldig viktig for meg. Uheldigvis for meg og ham hadde han bare ett år igjen av kontrakten da jeg kom her, sa Silva på en pressekonferanse nylig. 

Det er ikke bare talentet som er på plass hos unggutten. 

– Han er en ung gutt med masse talent, og da er det enkelt for en manager å arbeide med ham. Samtidig har han modenheten man må ha for å være fotballspiller, selv om han bare er 19 år. Arbeidsmoralen hans er strålende også, og han vet hva vi forventer. 

GODT SAMARBEID: Carvalho og Silva har hjulpet hverandre med å nå målene.

GODT SAMARBEID: Carvalho og Silva har hjulpet hverandre med å nå målene.

Modenheten gjør Silva trygg på at Carvalho kommer til å få en strålende karriere uavhengig av utfordringene han kan komme til å møte. 

– Jeg er hundre prosent sikker på at han kommer til å få en veldig bra karriere, fordi han fortjener det og har talentet.