Målløst i duellen mellom Nat Phillips og Ben Davies

Slik gikk det med de utlånte i helgen.

England

CHAMPIONSHIP

Nathaniel Phillips spilte hele kampen da Bournemouth spilte 0-0 på Bramall Lane, borte mot Sander Berge og Sheffield United. Scott Parkers menn har en luke på seks poeng ned til Nottingham Forest på 3.-plass.

90 minutter ble det også for Ben Davies i samme kamp. 26-åringen fortsetter å få tillit i Sheffield Uniteds midtforsvar. Play-off er innen rekkevidde for «The Blades».

For Neco Williams og den suverene serielederen Fulham ble det et uvant tap. Til tross for at hjemmelaget dominerte ballbesittelsen (65-35) og skuddstatistikken (28-18), var det bortelaget Coventry som jublet for 3-1. Williams fikk 75 minutter og igjen var han frempå og testet skuddfoten.

I Preston tok Sepp van den Berg & Co sin tredje strake hjemmeseier da Queens Park Rangers ble slått 2-1. Nederlenderen spilte hele oppgjøret.

Millwall jakter play-off og Sheyi Ojo ble sittende på benken da Barnsley ble knust 4-1.

LEAGUE TWO

Newport er fortsatt på play-off plass etter å ha slått Swindon 1-0. Jake Cain kom inn etter 69 minutter. Syv minutter på overtid kom avgjørelsen.

De pustes i nakken av Tranmere som, uten en skadet Paul Glatzel, måtte dele poengene i toppkampen mot Bristol Rovers.

NATIONAL LEAGUE

For Vitezslav Jaros ble det en tung dag mellom stengene da Notts County reiste til Devon for å møte Torquay. Hele fem baller måtte Jaros hente ut fra nettet i det som til slutt endte 1-5.

Skottland

PREMIERSHIP

Ben Woodburn var ubenyttet reserve da Hearts vant sesongens tredje Edinburgh-derby. Med 3-1 mot Hibernian er Hearts med god margin det beste laget, bak Celtic og Rangers, i Skottland.

LEAGUE ONE

Luis Longstaff kom inn etter 70 minutter i Queen's Parks hjemmemøte med East Fife. 21-åringen var nære ved å få med seg en målgivende, men til slutt var det han som skaffet det avgjørende straffesparket på overtid. Med 1-0 er Queen's Park sikret play-off.

Øvrige land

PREMIER LEAGUE, WALES

Caernarfon Town måtte gi tapt for femte gang på rad mot Newton. Jakub Ojrzynski spilte hele kampen og hadde flere redninger som sørget for at det ikke ble mer enn 0-1.

LALIGA2, SPANIA

Anderson Arroyo og Mirandes fortsetter den gode formen med å slå Burgos 3-1, den femte kampen på rad uten tap, og colombianeren spilte hele oppgjøret.