Se Pep Lijnders gå gjennom mirakelet på Anfield i detalj

Pep Lijnders har gjestet «The Coaches' Voice».

Liverpools asssistentmanager Pep Lijnders, som i likhet med manager Jürgen Klopp rapporteres å ha blitt enig med klubben om en kontraktsforlengelse til 2026, har gjestet «The Coaches' Voice» sitt konsept «Masterclass», der trenere blir invitert for å gå gjennom noen av de største bragdene i sine karrierer. 

Det er ingen overraskelse at det er mirakelet på Anfield, 4-0-seieren over Barcelona i 2019, som er på menyen når Lijnders er på besøk. Du kan se hele videoen på «The Coaches' Voice» sin Youtube-kanal

Enten det er på pressekonferanser eller i intervjuer er Lijnders alltid full av lidenskap og glød når han snakker om Liverpool, og her er ingen unntak. Han er ikke langt unna å kunne kalles en sitatmaskin, og vi noterer spesielt hvordan han snakker om kaptein Jordan Henderson, som var overalt i denne kampen, eller Sadio Mané, som «spilte for tre spillere», eller Anfield-publikummet, som gjorde det hele mulig. 

På en dag der gode nyheter ser ut til å prege Liverpool FC er det virkelig verdt å sette av en snau halvtime til å høre lidenskapelige Lijnders snakke taktikk og minner fra en av de største kveldene i klubbens historie.