To dommere slår følge med Dean inn i pensjonistenes rekker

Premier League-dommerne Martin Atkinson og Jon Moss gjør som Mike Dean og legger opp etter sesongen.

The Athletic er blant flere medier som melder at Martin Atkinson og Jon Moss kommer til å gjøre som Mike Dean etter sesongen og legge opp som Premier League-dommere. De vil nå gå inn i mentor- og trenerroller i dommerforeningen PGMOL. 

Atkinson og Moss er begge 51 år gamle, mens Dean er 53 år gammel. Det har versert rykter om at sistnevnte har fått tilbud om en rolle som VAR-dommer neste sesong, men dette avkreftet hovedpersonen selv tidligere i april. 

– Til tross for rapporter og spekulasjoner har jeg ikke blitt tilbudt noen VAR-rolle, sa Dean og la til at han imidlertid holder alle muligheter åpne. 

Det er mye erfaring som forsvinner når de tre veteranene nå gir seg. Dean har dømt Premier League siden år 2000, Atkinson siden 2005 og Moss siden 2010. Dommersjef Mike Riley håper nok noen av de nye navnene fra denne sesongen, Jarred Gillett, Michael Salisbury, Tony Harrington og John Brooks, tar ytterligere steg når vi tar fatt på neste sesong.