Villarreal-stjerne måtte ut med skade

Gerard Moreno skadet halvannen uke før møtet med Liverpool.

Gerard Moreno og Paco Alcacer scoret målene da Villarreal slo Getafe 2-1 på bortebane lørdag kveld, men det ble et skår i gleden for Unai Emerys mannskap da førstnevnte måtte ut med skade etter hvilen. 

Overraskelseslaget som skal møte Liverpool i Champions League-semifinalen vil nå skjelve med bare halvannen uke igjen til lagene møtes på Anfield. Moreno er en meget viktig del av angrepet til «den gule ubåten». 

– Det er en muskelskade. Vi får se hvor alvorlig det er. Vi må være tålmodige og vente på at han blir bra igjen, sa Emery etter kampen ifølge football-espana.net

Moreno har slitt med skader hele sesongen, og spissen har bare vært på banen i 17 ligakamper. Han står med ni mål for laget som er nummer 7 i La Liga. 

Spanjolene reddes for andre sesong på rad av sterk innsats i Europa. Forrige sesong slo de Manchester United i Europa League-finalen, og det var slik de kvalifiserte seg til Champions League. Der har de imponert stort ved å slå ut Juventus og Bayern München så langt.