Alberto Moreno dysser ned den famøse videoen fra Europa League-finalen

Den tidligere Liverpool-backen skal til Old Trafford i kveld for å møte Manchester United i Champions League, for første gang siden finalen i mai.

29. sep 2021 kl 19.39Stefan Fosse

Etter at straffesparkkonkurransen var avgjort og Villarreal hadde vunnet Europa League i mai tok Alberto Moreno til sosiale medier for å lufte følelsene. Det endte i et stikk mot Manchester United, hvor 29-åringen tydelig hadde en del følelser igjen fra tiden som Liverpool-spiller. 

– Jeg husket Liverpool fordi det er i hjertet mitt, akkurat som Sevilla, sa Moreno i et intervju med Marca før onsdagens kamp mot nettopp Manchester United - denne gang i Champions League.

Det var denne videoen Moreno valgte å legge ut på sosiale medier etter finaleseieren: 

Mye følelser

Alberto Moreno tilbrakte fem år som Liverpool-spiller, men valgte til slutt å reise for å få mer spilletid. I Villarreal har han spilt 62 kamper så langt, etter overgangen i 2019. 

I Europa League-finalen kom venstrebacken inn i det 88. minutt og scoret i straffesparkkonkurransen som ga Villarreal sitt første trofé siden 2004. Da ble det mye følelser på kort tid. 

– Det uttrykket som gikk viralt vil jeg ikke skal tolkes som at jeg hater United. Det var resultatet av et øyeblikks ekstase. 

– Du ser deg selv i en ydmyk klubb, i en ydmyk by, som aldri hadde nådd en finale. Og så slo vi Manchester United på den måten, på straffer... Jeg var i en sky, sa Moreno til Marca. 

BLE MED PÅ OPPTUREN: Champions League-finalen ble Morenos siste bidrag før han forlot klubben i 2019.

BLE MED PÅ OPPTUREN: Champions League-finalen ble Morenos siste bidrag før han forlot klubben i 2019.

Spanjolen legger også til at han kjenner flere på Manchester United-laget godt. 

– Det var ingenting av forakt eller hat. Dessuten har jeg venner og lagkamerater som jeg har vært på landslaget med. De Gea, Mata. Det var ikke på noe tidspunkt ondsinnet, fortsetter spanjolen. 

Spørsmålet nå er om Old Trafford-publikummet tilgir den tidligere Liverpool-spilleren for videoen, eller om det blir et kaldt møte med Manchester United-supporterne i kveld.