Fabinho måtte ut med skade– Fabinho er positiv, men vi vet ikke ennå

Den viktige midtbanespilleren måtte byttes ut.

I motsetning til i forrige sesong, er det uvant å se at Liverpool mister spillere med skader. Dessverre skjedde det på Villa Park tirsdag kveld, og dessverre skjedde det med en av lagets viktigste spillere.

Midtveis i førsteomgangen feilberegnet Fabinho, og Philippe Coutinho stjal ballen og stormet fremover. Vi kunne se at Liverpools brasilianer holdt seg bakpå låret i det han løp mot eget mål, og at han etterpå beklaget ballmistet til sine lagkamerater, før han måtte sette seg ned og få behandling.

Fabinho måtte få behandling ute på gresset mens Jordan Henderson varmet opp. I det 30. spilleminutt kom også kaptein Henderson inn. Det så ut til at assistentmanager Pep Lijnders spurte Fabinho om det var hamstringen, og at 28-åringen bekreftet det – men vi vet fortsatt ingenting om skadeomfanget.

Nå må vi krysse fingrene for at det ikke er en skikkelig strekk, for da er sesongen fort over allerede før FA-cupfinalen og Champions League-finalen.

Klopp kom med oppdatering rett etter kampen

Dette sa Klopp til Sky Sports etter kampen:

– Det er et enormt problem. I den andre situasjonen kjente «Fab» noe, og det er et stort slag for oss. Jeg vet ikke. Forhåpentligvis er det ikke så ille, men jeg vet ikke.

– Henderson er åpenbart i bra slag, og det hjelper. Du må ta avgjørelsene før kampen, og ingen hadde noen problemer, så du må bruke noen. Det er ikke så kult, men det er sånt som skjer.

Kaptein Henderson fikk spørsmål om Fabinho-skaden av TV 2 etter kampen.

– Jeg har ikke hørt noe ennå. Jeg håper det ikke er for ille, for Fabinho er en viktig spiller for oss. En fantastisk spiller. Jeg krysser fingrene for at det var for å være føre var, og at han kjente noe og at de tok ham rett av.

Mer oppløftende meldinger på pressekonferansen

Klopp hadde en ny oppdatering på pressekonferansen.

– Han kjente det i en muskel, men ikke så mye. Han er ganske positiv, men jeg vet ikke hvordan jeg skal tolke det. Vi får se, sa Klopp.

– Han har en god følelse, og det gjør meg mer positiv enn da jeg tok ham av banen, men hva det betyr vet jeg ikke ennå.

Nå skal Fabinho på videre undersøkelser, og forhåpentligvis kan klubben komme med positive meldinger senere i uken!