– Supporterne var i fyr og flamme

Fabinho og de andre spillerne ble hyllet etter kampslutt selv om det endte i en noe skuffende poengdeling mot Tottenham.

– Det var fint å høre dem synge etter kampen. De vet at vi kjempet med alt vi hadde. Det er ikke lett å score mot Tottenham, som ligger veldig dypt med gode forsvarsspillere. Det er fint å ha supporternes støtte, og forhåpentligvis har vi det til siste slutt, sier Fabinho til liverpoolfc.com etter 1-1 mot Tottenham.

Brasilianeren sier som Virgil van Dijk at det var en følelse av skuffelse og frustrasjon som preget garderoben etter kampen.

– Det føles litt som et tap. Vi ønsker selvsagt å vinne alle kampene våre, og vi trengte tre poeng med tanke på hvilken posisjon vi har i ligaen. Men vi lever fortsatt og skal kjempe videre, sier midtbanespilleren.

Tøff motstander

Han er klar på at Tottenham er et av de vanskeligste lagene i ligaen å møte. 

– De er et av de beste lagene på kontringer. Vi forsvarte oss bra og de skapte ikke mye, men de gjorde nok til å score et mål. Luis svarte med en scoring og vi la press på dem, men det endte 1-1. Vi tar med oss poenget, sier han.

Som så mange ganger før viste de røde evnen til å komme tilbake i en kamp der de havnet under. 

– Vi vet at vi ikke kan stoppe. Fansen var utrolig i kveld. De løftet oss. Da vi utliknet følte vi at vi skulle klare å score et til fordi supporterne var i fyr og flamme. Vi prøvde, men det er ikke lett å spille på sitt beste hver tredje dag. Vi vant ikke, men kan ta med noe positivt fra kampen, sier han. 

Om tittelkampen sier Fabinho nå følgende. 

– Vi kjemper mot et av de beste lagene i verden og vet at et poengtap kan være nok til å miste tittelen. Men vi er bare mennesker, og det er de også, så vi håper de vil gi fra seg noen poeng. Vi skal kjempe for å vinne vår neste kamp mot Aston Villa.