– Vi må snu skuffelse til fokus

Virgil van Dijk mener de røde manglet litt i lørdagens kamp mot Tottenham.

– Det føles ikke som om vi har reddet et poeng, sa Virgil van Dijk til BT Sport etter kampen. 

– Vi visste hva slags kampplan de hadde og vi vet hvilke kvaliteter de har, spesielt på kontringer. Vi var bare ikke gode nok med ballen. Vi mistet den i feil øyeblikk, og når du gjør det og er uorganisert, kan de gjøre det de er gode på, sa stopperen.

Han måtte sammen med lagkameratene se Heung-min Son sende Tottenham i føringen før Luis Diaz utliknet og sørget for poengdeling. 

– Det er frustrerende å gå på poengtap. Men vi må bare restituere og være klare til de siste kampene. Det er spennende kamper i vente, og vi må snu skuffelse til fokus mot Aston Villa. 

Skuffet gjeng i garderoben

van Dijk sier Tottenham var gode på det de kom for å gjøre. 

– De har mye kvalitet, og i tillegg var de dyktige til å utnytte våre feil. De skal ha skryt for det, og de skapte også noen gode sjanser på kontringer. Vi fikk utlikningen, men klarte dessverre ikke finne et vinnermål i dag, sa van Dijk. 

– Vi er skuffet over poengtapet, men vi har jo en relativt god sesong så langt. Alle er mennesker og det er en grunn til at vi er så skuffet etter uavgjort - spesielt med tanke på seiersrekken vi har hatt. Men sånn er det, og nå må vi se mot Villa.

Bortekampen mot Steven Gerrards Aston Villa spilles tirsdag klokken 21.