Har satt prislapp på Minamino

Liverpool skal ha gjort det klart hvor mye de ønsker for Takumi Minamino i sommer.

David Lynch skriver i en artikkel for Anfield Watch at det er ventet Takumi Minamino kommer til å forsøke å finne seg en ny klubb i sommer. Japaneren startet sin første Premier League-kamp for sesongen i serierunde nummer 37 på tirsdag, og selv om han er den mest effektive spilleren i ligaen denne sesongen, er veien til fast førstelagsfotball lang i Liverpool. 

Liverpool skal ha satt en prislapp på 17 millioner pund på Minamino, ifølge Lynch, og et par klubber har allerede meldt sin interesse. 

Leeds og Inter viser interesse

Ifølge Lynch var Leeds på røret til Liverpool allerede i januar med ønske om å hente Minamino, men angrepsspilleren ønsket å bli på Merseyside for å kjempe om plassen. Han er de rødes toppscorer både i ligacupen og FA-cupen denne sesongen og står med ti mål i alle turneringer. 

Minamino skal ikke være fremmed for en overgang til Leeds dersom Yorkshire-klubben skulle holde plassen i Premier League, men han kan også havne hos regjerende seriemester i Italia, Inter, som Liverpool slo ut av åttedelsfinalen i Champions League denne sesongen.

Dersom Liverpool får det de ber om i sommer vil de ha tjent godt på 27-åringen, som ble hentet for drøye 7 millioner pund for to og et halvt år siden.

Tidligere i dag ble det for øvrig kjent at Divock Origi skal ha kommet til enighet med AC Milan om en kontrakt. Han går gratis etter sesongen.