Tidenes finalesatsing fra TV 2 på lørdag

Kanalen har aldri tidligere satset mer på én enkeltkamp, og de sender folk til både Madrid, Oslo, Paris og Liverpool.

– Vi er på plass i Liverpool, Madrid og Paris og tar tempen på stemningen. I tillegg er vi på den store supporterfesten på Colosseum kino i Oslo og på spillerhotellet til det norske landslaget med Ståle Solbakken & co, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i en pressemelding.

– Vi kunne ikke bedt om en bedre ramme rundt en finale når to av Europas kolosser barker sammen om det gjeveste trofeet i klubbfotball. Det forplikter, og vi mobiliserer som aldri før.

I pressemeldingen melder TV 2 at oppvarmingen vil starte grytidlig lørdag på TV 2 Nyhetskanalen og nettsidene. Aldri før har de lagt mer i én enkeltkamp og satsingen betegnes som historisk.

SATSER STORT PÅ STORKAMPEN: TV 2 sender folk til både Oslo, Liverpool, Madrid og Paris.

SATSER STORT PÅ STORKAMPEN: TV 2 sender folk til både Oslo, Liverpool, Madrid og Paris.

– Dette er en drømmefinale for alle som er glade i fotball og spektakulære sportsopplevelser. Vi tar mål av oss å skape tidenes fotballfest på TV 2 når Liverpool og Real Madrid møtes til Champions League-finale. Aldri har vi satset mer på en kamp enn vi gjør på finalen lørdag, melder sportsredaktøren.

Slik ser sendeplanen ut TV 2 og TV 2 Play

19:00 Studio med analyser, konkurranser, historiske tilbakeblikk, reportasjer, intervjuer og stemningsrapporter fra lagenes hjembyer og direkte fra Paris.

20:50 Finale Liverpool - Real Madrid, direkte fra Stade de France.

23:00 Studio med intervjuer og reaksjoner.

I studio i Bergen

Ingrid Halstensen, Petter Myhre, Morten Langli, Simen Stamsø-Møller og Trevor Morley.

På plass i Paris

Jan-Henrik Børslid, Robbie Fowler, Arilas Berg Ould-Saada og Erik Thorstvedt.

– Dette er en kamp mellom europeiske storheter. Real Madrid er kanskje mer uthvilt og har slått ut den ene storheten etter den andre, men Liverpool er inne i en god stim. Jeg ser virkelig frem til å tilbringe denne storkampen sammen med TV 2s seere, sier ekspert og Liverpool-legende Robbie Fowler.

På plass i Liverpool og Madrid

Andreas Borge og Endre Olav Osnes.

Kommentatorer

Øyvind Alsaker og Jesper Mathisen.

– Dette er to lag som aldri gir seg, som er berømte for sine «comebacks». Dermed er det all grunn til å tro at finalen følger i samme spor som disse lagenes vei til Paris; Dramatikk helt til fløyta går for full tid. Det er bare å glede seg, spår kommentator Alsaker.

– Champions League-finalen i Paris står mellom to av gigantene i europeisk fotball. Real Madrid er kongene av Europa med hele 13 triumfer i den gjeveste cupen, mens Liverpool er Englands mest suksessrike lag i denne turneringen med sine seks titler.