– Vi reiser til Paris for å vinne klubbens sjuende europacuptrofé, og vi er gode nok til å klare det

Det gikk ikke mange minuttene etter siste fløytesignal i Premier League før Andy Robertson rettet blikket mot Champions League-finalen i Paris.

– Vi skal ha en velfortjent hviledag (mandag), hvile beina litt, og så starter forberedelsene tirsdag. Da blir det fire dager inn mot en svært viktig kamp, hvor vi skal forsøke å vinne klubbens sjuende europacuptrofé. Vi reiser til Paris med masse selvtillit, og klarer vi å vinne finalen vil dette bli en svært spesiell sesong. Vi har sjansen. Vi er gode nok til å klare det. Men vi må nok spille bedre enn vi gjorde mot Wolves. Vi må prestere på høyeste nivå. Klarer vi det, kan vi forhåpentligvis hente hjem nummer sju, sier Andy Robertson til Liverpoolfc.com.

Selv om Liverpool ble slått av Manchester City på målstreken i kampen om ligatittelen, har de røde muligheten til å ta en cuptrippel dersom Real Madrid blir slått i den franske hovedstaden.

– Det er blandede følelser etter ligaavslutningen. Vi er selvsagt skuffet, men vi ble slått av et fantastisk mesterlag. Ingen kan argumentere mot det. Manchester City er et meget godt lag. Vi har pushet hverandre gjennom hele sesongen, ja, vi har pushet hverandre de fire-fem siste seosngene. Det skal ha honnør for at de kom tilbake fra 0-2. Det var en utrolig opphenting, hvor de klarte å slå tilbake. De viser hvilke kvaliteter de har, sier Liverpools venstreback.

– Den andre følelsen er at jeg er ekstremt stolt over å være en del av denne klubben, og ekstremt stolt over å være en del av dette laget. Sesongen er ikke over ennå. Vi har en enormt viktig kamp igjen. Vi har kjempet på alle fronter, og spilt hver eneste kamp det er mulig å spille. Det er ganske spesielt. Denne gruppen med spillere, trenere og stab gjør meg så stolt. Vi skal riste av oss støvet, og gjøre oss klare for Paris.

Håper på samme respons som sist Liverpool kom ett poeng bak City

Robertson sier han hele tiden visste hvordan det lå an i Citys kamp på søndag.

– I pausen visste vi at de lå under 1-0. Problemet var at det bare stod 1-1 i vår kamp. Vi måtte vinne kampen, og vi stresset litt. Vi prøvde å tvinge frem ting. Vi visste at fansen var klar over hvordan det gikk City-kampen. Da jeg scoret målet mitt var det veldig stille på Anfield, så jeg skjønte at det ikke gikk vår vei. Vi kom svært nær, men tapte med ett poeng igjen, selv om vi fikk over 90 poeng, noe som er utrolig.

– Vi skal forsøke å slå tilbake neste sesong. Da skal vi gjøre et nytt forsøk på å vinne ligaen, lover skotten.

– Sist vi tapte ligaen med ett poeng slo vi ganske godt tilbake. Vi må gjøre det igjen neste sesong.