– Vi ser ikke like mye på tabellen som det supporterne gjør

Det er verken en fordel eller ulempe å spille før Manchester City, sier Andy Robertson.

Liverpool spiller før Manchester City denne helgen, men venstreback Andy Robertson tror det verken er en fordel eller ulempe å spille før rivalen i tittelkampen.

– Ikke egentlig. Vi ser ikke like mye på tabellen som det supporterne gjør. Vi vet hvilken situasjon vi er i, at det er jevnt og at bare ett poeng skiller. Begge lag er i god form og vinner kamper, så man må bare prøve å unngå å tenke på det, sier skotten i et intervju med liverpoolfc.com.

– Vi har ikke alt i våre egne hender, dessverre. Seier i resten av kampen vil ikke nødvendigvis gi oss tittelen. Så vi må bare fortsette å legge press på dem. Hvis det ikke går, så vet vi i det minste at vi har gjort alt vi kan, sier han.

Storkamp på en lørdagskveld

Lørdag blir det en sjelden anledning til å spille Premier League-fotball sent på en lørdagskveld, med avspark klokken 20.45 norsk tid. Det ble en del slike kamper under pandemien, men da selvsagt for tomme tribuner.

Robertson ser frem til lørdagens opplevelse.

– Det er sjelden, og skjer vel bare mot slutten av sesongen når terminlisten er hektisk. I 2019 hadde vi en sen kamp mot Newcastle mellom Barcelona-kampene, sier Robertson.

– Vi trenger supportere som synger for full hals. Vi har behov for deres støtte både når det går bra og dårlig, og de har vært strålende hele sesongen og fulgt oss både på hjemme- og bortebane i inn- og utland, sier han.

Skotten sier at spillerne aldri tar støtten for gitt.

– Forhåpentligvis kan vi gi dem en forestilling de fortjener og samtidig ta tre nye poeng i jakten på det vi går for, sier han.