– Det er utrolig at vi er i vår tredje Champions League-finale på fem sesonger

Andy Robertson påpeker at verken spillere eller fans kan ta Champions League-finaler for gitt.

Liverpool tapte Champions League-finalen i 2018 for Real Madrid, men slo Tottenham i finalen året etter. Nå er Jürgen Klopps mannskap i finalen for tredje gang på fem år. Real Madrid eller Manchester City vil stå på motsatt banehalvdel på Stade de France i Paris lørdag 28. mai.

– Det er helt utrolig. Det ble en veldig tøff kamp, og det er ikke til å tro at vi er i vår tredje Champions League-finalen på fem år. Spillere og fans bør aldri ta slike ting for gitt, sa Andy Robertson til pressen etter at finalebilletten var sikret.

– Stemningen i pausen var behersket. Vi måtte være det. Villarreal ga alt i første omgang. Deres fans utgjorde en forskjell.

Liverpool vil nå spille alle kamper det er mulig å spille denne sesongen. 

– Vi er bare glade for å ha nådd denen finalen. Det er så utrolig mange gode lag i denne turneringen. Finalen blir en spesiell begivenhet. Vår sesong er blitt forlenget av de riktig grunn.

– Vi visste vi kunne spille mye bedre enn vi gjorde i første omgang. Vi opptrådte mye mer behersket etter pause. 

– Luis er så spesiell

– Det handlet om å minne alle om at vi bare hadde spilt en omgang. Luis kom inn og utgjorde en forskjell. Han er så spesiell. Vi har hjulpet ham så mye som vi kan. Vi har forsøkt å få ham i form. Han er en spesiell spiller, som passer perfekt inn hos oss med sin vinnervilje.

– Det var tøft å ta Jota av. Han har hatt en utmerket sesong, men Luis Diaz spilte en veldig god omgang. Får han en hel preseason sammen med oss vil han bli enda bedre. Men det han gjør nå er spesielt.

– Jeg tror Villarreal løp fra seg i første omgang. De spilte veldig bra da. Det så alle.

– Nå ønsker vi å hente hjem Champions League-trofe nummer 7. City leder foran sin semifinale i morgen. Vi skal se den.