Klopp skrek til spillerne i pausen at de måtte spille bedre!

Jürgen Klopp var irritert i pausen, og avslører ordren han ga til sine spillere. Han fikk den responsen han ønsket!

Liverpool er det første engelske laget noensinne til å nå finalen i Europacupen/Champions League, FA-cupen og ligacupen i samme sesong.

De røde har gjort 139 mål på 57 kamper i alle turneringer denne sesongen. Deres høyeste antall totalt i en enkelt sesong i klubbens historie.

Jürgen Klopp har nådd Champions League-finalen for fjerde gang som trener. Det er tangering av rekorden til Marcello Lippi, Alex Ferguson og Carlo Ancelotti.

Liverpool er også kun det fjerde laget til å nå så mange som ti Europacup/Champions League-finaler, etter Real Madrid (16), AC Milan (11) og Bayern München (11)

Etter kampen avslørte Jürgen Klopp hva han sa til spillerne i pausen, da hans lag lå under 2-0, og billetten til Champions League-finalen var i ferd med å bli revet ut av hendene til de røde. Mohamed Salah avslørte etter kampen at manageren nærmest skrek sine ordrer til spillerne.

– Jeg sa de måtte spille bedre enn i første omgang! Vanligvis forsøker vi å finne en situasjon som vi kan vise frem og forklare. Pete Krawietz klare ikke å finne noen. Starten på kampen ble svært vanskelig for oss.

– Jeg sa til guttene at jeg ønsket å lese overskrifter om mentalitetsguttene som var i byen. Jeg ønsket at vi skulle gå for seieren. Du kunne se hvor imponerte vi ble av Villarreal i første omgang. Men vi reagerte riktig på det, og det gjorde seieren så spesiell.

– Jeg elsker denne turneringen

– Fantastisk. Enestående. Det føles som den første finalen. Jeg elsker denne turneringen. Lydene, alt, nettene.

– Jeg har stor respekt for Villarreal. Et vidunderlig stadion. Unai gjør en utrolig god jobb. Dette føles spesielt for oss. Vi fortjente å gå til finalen til slutt. Det var en enorm prestasjon av guttene. Men vi gjorde det vanskelig for oss selv.

– Villarreal satte oss under enormt press over hele banen, og vi klarte ikke å spille fotball i det heletatt.

– Vi slet med å vinne tilbake ballen.

– Det viktige var hvordan vi reagerte.

Litt av et innhopp

Sjakktrekket til Klopp var å sett inn Luis Diaz for ineffektive Diogo Jota i pausen.

– Luis hadde enorm innvirkning på kampen, men jeg liker ikke dette, for det vil bli portrettert som om Diogo Jota var problemet. Det er ikke sant.

– Vi hadde elleve problemer i første omgang, og trengte friske bein. Jeg ønsket at Mo og Sadio skulle komme høyere og bredere i banen. Vi var ikke oss selv i første omgang. Men vi var det i andre omgang. Luis gjorde et virkelig flott mål. Han kunne ha scoret på det brassesparket også, dersom han hadde tatt ned ballen isteden. Men han spilte en enorm omgang.