Spillerbørs og folkebørs:Det var da Klopp satte inn Diaz at Liverpool fikk kampen inn i sitt spor

Luis Diaz kom inn og bidro til at Liverpool snudde 0-2 til 3-2, og de røde er dermed klare for sin tredje Champions League-finale på fem år.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering.

Alisson Becker6

Tvinges til å slå langt flere ganger på grunn av vertenes aggressive press i første omgang. Gjør en meget viktig og god redning når Lo Celso kommer alene mot ham etter 36 minutter, og virker mer våken etter pause.

Trent Alexander-Arnold7

Forsøker stadig å slå tidlige oppspill mot angriperne, med varierende hell. Tapte duellen da Coquelin headet inn 2-0. Takles tøft ved et par anledninger. Innleggene ikke av vanlig kvalitet. Har et skudd i tverrligger via en spiller ti minutter etter pause. Nydelig innlegg og assist til 2-2.

Ibrahima Konaté5

Virker stresset over vertenes aggressive press i første omgang. Så tidvis nervøs ut. Kommer bedre ut av det etter pause.

Virgil van Dijk8

Styrer offsidelinja, og avverger et farlig angrep etter 21 minutter. Er den klart beste i forsvarsrekka defensivt i denne kampen.

Andy Robertson5

Sover på 1-0, og slipper inn sin Capoue bak seg. Liverpool er heldig når Morenos heading treffer skottene etter et drøyt kvarter. Er på etterskudd defensivt igjen etter 21 minutter, men blir reddet av Van Dijk. Capoue gjør Robbo svimmel også på 2-0-scoringen til vertene.

Fabinho8

Er en av få røde som ikke virker stresset i første omgang. Scorer med et kontant skudd mellom beina på keeper når han kommer fri i feltet.

Naby Keita6

Blir for upresis i noen situasjoner. Kriget godt i forkant av Thiagos skudd i tverrliggeren, men det ble dømt frispark mot ham. Litt uryddig i stilen til tider. Slår en forferdelig feilpasning etter 36 minutter, som setter Alisson i en vanskelig situasjon. Skaffer Liverpool et frispark i god posisjon like etter pause. Assist på det tredje målet.

Thiago Alcântara6

Har et skudd i tverrliggeren etter et snaut kvarter, men det var allerede blåst frispark mot Keita. Blir litt lett i enkelte dueller. Uvanlig å se spanjolen bomme med to pasninger på rad, slik han gjorde i første omgang. Kommer som resten av laget bedre inn i kampen etter pause.

Diogo Jota4

Sløser bort en kjempesjanse når han får en dårlig touch, nøler og blir oppløpt av Albiol etter 23 minutter. Sløser bort en ny god mulighet like før pause, og lykkes med fint lite de 45 minuttene han var på banen.

Mohamed Salah7

Legger et strålende innlegg når han spiller fri Jota etter 23 minutter, etter først å ha løpt fra sin oppasser. Nydelig frispilling og assist til Fabinhos scoring. Svak avslutning utenfor i sluttminuttene.

Sadio Mané6

Det spilles en del høye baller i retning Mane i åpningsminuttene, og da taper senegaleseren hodeduellene. Tas hardt i flere situasjoner. Får ikke stokket beina når et frispark faller ned i beina hans ved bakre stolpe tidlig i annen omgang. Serverer Diaz flott på hans mislykkede brassespark. Scorer Liverpools tredje når Villarreals keeper er på bærtur.

Luis Diaz9

Inn for Diogo Jota foran andre omgang. Sendes i bakken av Foyth i sin første duell, og tas hardt også senere i kampen. Mislykkes med et brassespark fra god posisjon ti minutter ut i annen omgang. Header inn 2-2 mellom beina på keeper. Kom inn og snudde kampen.

Jordan Henderson

Inn for Keita i det 80. minutt. Skuddforsøk over mål i sluttminuttene.

Kostas Tsimikas

Inn for Robertson i det 80. minutt. Bidrar med et innlegg

Curtis Jones

Inn for Thiago i det 80. minutt. Får en kjempesjanse på sin første touch, men skyter i beinet på keeper. Viste godt driv med ballen i beina.

James Milner

Inn for Fabinho i det 84. minutt.

Jürgen Klopp7

Startoppstillingen til Liverpool-manageren fungerte på ingen måte som den skulle. Etter 45 minutter hadde tyskeren sett nok, satte innpå Luis Diaz, og vipps så ble kampen snudd.