– Ingen har snakket om det

Jürgen Klopps nye kontrakt har ikke vært tema i Liverpool-garderoben. Verken spillerne eller Klopp selv har nevnt det.

Trent Alexander-Arnold ble spurt om Jürgen Klopps nye kontrakt under pressekonferansen foran returkampen mot Villarreal.

– Forhåpentligvis blir de to ekstra årene minst like suksessfulle som de vi har hatt sammen med ham så langt, sa Liverpools høyreback.

– Jeg føler vi har hatt mer suksess for hver sesong som har gått. Denne sesongen har så langt vært veldig spesiell. Vi står foran de siste kampene, og vi kan virkelig oppnå noe spesielt. Det gir oss et løft å vite at vi forhåpentligvis har fire år til med slike sesonger i vente.

Var hjemme  

Alexander-Arnold forteller at spillerne var hjemme da nyheten om Klopps nye kontrakt ble offentliggjort.

– Vi har ikke hatt noen stor feiring. Ingen av oss tenkte at nå må vi ha en fest, for manageren har signert for to år til. Det har ikke riktig gått opp for oss tror jeg, fordi kampene kommer så tett. Det vil komme et tidspunkt der vi kan sette oss ned og reflektere over at dette var gode nyheter for oss. Men jeg tror ikke manageren heller ønsker at dette skal distrahere oss, og ta fokus bort fra kampene.

– Som spillere er vi veldig fokuserte på hva vi må gjøre. Manageren har ikke snakket om den nye kontrakten. Ingen har nevnt det egentlig. Hos oss har ting fortsatt som vanlig. Men det ligger i bakhodet. Det er to ekstra år, og forhåpentligvis klarer vi å gjøre dem til suksessfulle år.