Den siste sesongen ble den største for Dixon-Bonner

Elijah Dixon-Bonner forlater Liverpool.

Denne uken kunne Liverpool kunngjøre at sju spillere blir frie agenter når kontraktene deres med klubben løper ut ved utgangen av juni. Divock Origi og Loris Karius er førstelagsspillerne som forsvinner, mens flere av de som har vært utlånt - Ben Woodburn, Sheyi Ojo og Luis Longstaff - også er på tur ut. 

Akademispillerne Sean Wilson og Elijah Dixon-Bonner er også ferdig i klubben, og for sistnevnte ble den siste sesongen den største når det gjelder perioden i Liverpool. 21-åringen hadde kun et kort innhopp for førstelaget fra tidligere, og det var i kampen der hele førstelaget hadde ferie da Shrewsbury kom på besøk i FA-cupen i 2020. 

Denne sesongen fikk han et nytt kort innhopp i seieren over Preston i ligacupen, men det var opplevelsen da FA-cupen igjen stod på menyen i januar, og Shrewsbury igjen kom på besøk, som vil stå igjen som midtbanespillerens største i den røde drakten. Dixon-Bonner startet kampen sammen med spillere som Virgil van Dijk, Alisson og Fabinho, og fikk spille 64 minutter før han ble byttet ut til fordel for Roberto Firmino foran et fullsatt Anfield.

Tar farvel

Nå har London-gutten, som ble hentet fra Arsenal i 2015, tatt farvel med Liverpool FC via sin Twitter-konto. 

«Jeg kom som en gutt med en drøm om å spille for klubben jeg har fulgt siden fødselen, og drar som en ung mann som har oppnådd den drømmen», skriver han og legger til at tiden nå er inne for å pakke sakene og dra. 

«Tiden har kommer der jeg tror det beste valget jeg kan ta er å dra videre. For å vokse som spiller og jakte nye utfordringer», skriver han. 

Dixon-Bonner takker både lagkamerater og Jürgen Klopp og alle trenerne for tiden i klubben. 

«Jeg vil også takke supporterne for den enorme støtten jeg har fått i løpet av min tid som Liverpool-spiller. Dere er unike, og øyeblikkene vi har hatt sammen vil jeg sette pris på resten av livet», skriver han.

21-åringen kan skryte av å ha vært med på å vinne både ligacupen og FA-cupen med Liverpool FC.