– Liverpool har ikke behov for å gjøre flere spillerkjøp

Tidligere Liverpool-spiller Steve McManaman forklarer hvorfor det er fornuftig av Liverpool å droppe flere spillerkjøp i sommer.

Liverpool har hentet inn Darwin Nunez, Fabio Carvalho og Calvin Ramsay, og det ser ikke ut for at det vil komme inn flere spillere i sommer. Det mener tidligere Liverpool-spiller Steve McManaman er en meget fornuftig politikk.

Fans og eksperter mener at Liverpool burde ha styrket midtbanen, fordi karer som Thiago Alcantara, James Milner og Jordan Henderson alle har passert 30 år, mens Naby Keitas kontrakt løper ut etter kommende sesong. Det argumentet kjøper ikke McManaman.

– Jeg mener at Liverpool ikke trenger å kjøpe flere spillere i sommer. Hvor skal du bruke dem? De har allerede kjøpt tre spillere i sommer. De har hentet inn Fabio Carvalho og Calvin Ramsay, som er to spillere for fremtiden, og de har også hentet inn Darwin Nunez, som også er en spiller for fremtiden til en viss grad, men han kostet dem store penger, slår McManaman fast til horseracing.net.

IKKE BEHOV FOR FLERE: Steve McManaman tror ikke Jürgen Klopp klarer å holde alle spillerne fornøyde om han ikke trimmer stallen i sommer.

IKKE BEHOV FOR FLERE: Steve McManaman tror ikke Jürgen Klopp klarer å holde alle spillerne fornøyde om han ikke trimmer stallen i sommer.

– Det er ikke plass til alle

– Noen spillere må forlate klubben, for det er ikke plass til alle. Det er vanskelig å holde alle spillerne fornøyde, når du skal finne plass til dem på laget. Jeg tipper vi får se flere spillere forlate Anfield i sommer, da Liverpool må hente inn igjen noe av pengene de har brukt. Det virker som fornuftige forretninger.

Sadio Mané forlot Liverpool tidligere denne uken, og Divock Origi vil også følge ham ut porten i neste uke. Takumi Minamino er på vei til Monaco, mens Neco Williams og Nat Phillips også kan forsvinne. McManaman mener at det er riktig tidspunkt for de to sistnevnte til å finne seg nye klubber.

– Den eneste grunnen jeg ser til at Liverpool skal hente inn flere spillere er dersom så mange som fem eller flere spillere forsvinner i sommer. Det er snakk om at Neco Williams er på vei bort, noe som vil være helt riktig for ham. Han trenger å spille fast førstelagsfotball, og det samme gjelder Nat Phillips. De har begge hatt flotte sesonger, med henholdsvis Fulham og Bournemouth, og hjalp dem til opprykk til Premier League. For øyeblikket er det rett og slett for mange spillere i troppen til at Liverpool kan hente inn flere.