Liverpool-stopperen sendte England til finalen

Jarell Quansah ble helten for England U19.

Tirsdag spilte England semifinale i U19 EM i Slovakia, der Italia var motstander.

Midtstopper Jarell Quansah var i startoppstillingen, mens Luke Chambers var plassert på benken fra start.

Det var Italia som kom best i gang, og tok ledelsen på et straffespark 12 minutter ut i førsteomgangen. Det var faktisk det første baklengsmålet til Ian Fosters unggutter i hele mesterskapet.

England cruiset gjennom gruppespillet med 2-0 mot Østerrike, 4-0 mot Serbia og 1-0 mot Israel.

Mot Italia i tirsdagens semifinale utlignet Bristol Citys Alex Scott like før timen var spilt. Da det gjensto åtte minutter på klokken havnet et hjørnespark på hodet til Quansah, som ble den store helten som sendte England til finalen!

Den andre semifinalen spilles mellom Frankrike og Israel tirsdag kveld. Finalen spilles fredag kl. 20.00.

Signerte proffkontrakt i fjor

Midtstopperen Quansah kom til akademiet i Liverpool som femåring.

Jarell Quansah signerte sin første profesjonelle kontrakt med klubben i februar 2021. Han har vært kaptein på U18-laget, og har også fått kamper for U23-laget, der han har spilt høyreback.

Forrige sesong kunne vi se ham på benken også for førstelaget. Det skjedde i Premier League-kampen mot Tottenham og i ligacupkampen mot Leicester City like før jul.

Fortsetter han slik kan han fort være en spiller vi får se på førstelaget i løpet av neste sesong.