Mirror:«Nå skal Klopp trimme troppen for å kunne kjøpe Jude Bellingham neste sommer»

Med kjøpene av Fabio Carvalho, Darwin Nunez og Calvin Ramsay er Jürgen Klopp antagelig ferdig med sin handlerunde i sommer. Nå begynner tyskeren å planlegge for neste sommer.

David Maddock i Mirror hevder at planen til Jürgen Klopp for resten av sommeren er å trimme sin nåværende tropp for å skaffe penger til storkjøpet han planlegger neste sommer. Sommeren 2023 har nemlig Liverpool-manageren planer om å styrke midtbanen med Borussia Dortmunds Jude Bellingham, skal vi tro Mirror-journalisten. 

Bellingham har lenge vært linket til Anfield-klubben. I Tyskland har den tidligere Birmingham-spilleren fått stjernestatus i Dortmund, og han er også blitt fast inventar på det engelske landslaget. 

Tenåringen har fortsatt tre år igjen av sin kontrakt med Dortmund, og den tyske klubben har ingen planer om å gi slipp på midtbanespilleren denne sommeren, etter at de solgte Erling Braut Haaland til Manchester City.

Dortmund nekter å gi slipp på sine to største stjerner i samme transfervindu, og det har ført til at Klopp nå sikter seg inn på et fremstøt mot Bellingham neste sommer. 

Derfor vil Liverpool-manageren bruke resten av denne sommeren til å trimme sin tropp og skaffe midler til Bellingham-kjøpet, skal vi tro Maddock.

Kvartett som kan være på vei ut

Takumi Minamino, Alex Oxlade-Chamberlain, Nat Phillips og Neco Williams er blant spillerne som Klopp vil gjøre tilgjengelig for salg, i håp om at det skal føre til at han får midler til sitt planlagte storkjøp neste sommer.

Oxlade-Chamberlain går nå inn i sitt siste kontraktsår med Liverpool. Manchester United og West Ham har vært linket til den tidligere Arsenal-spilleren.

Minamino har ikke klart å etablere seg som førstevalg i Liverpool-angrepet, og jaktes både av klubber i Frankrike og andre Premier League-klubber. Liverpool håper å hanke inn 17 millioner pund for japaneren.

Nat Phillips hjalp Bournemouth tilbake til Premier League, og midtstopperen kan være aktuell for en permanent overgang eller et nytt lån til sydkystklubben.

Neco Williams er i en lignende situasjon, etter å ha hjulpet Fulham tilbake til Premier League. Det kan være aktuelt med en retur til Craven Cottage, men Williams er også ønsket av nyopprykkede Nottingham Forest.