Spilte gjørmekamp mens spekulasjonene raser om hans fotballfremtid

Sadio Mané dro hjem til Bambaly for å spille kamp på gjørmebanen han spilte på i oppveksten.

Sadio Mané har dratt hjem til landsbyen han vokste opp i, mens spekulasjonene raser om at han er i ferd med å forlate Liverpool til fordel for Bayern München.

I den vesle landsbyen Bambaly deltok superstjernen i en lokal fotballkamp, på gjørmebanen der 30-åringen trådte sine barnesko. 

I kampen spilte han sammen med tidligere Liverpool-spiller El-Hadji Diouf, Necwastles Papiss Cisse, og lagkameratene på det senegalesiske landslaget Mbaye Diagne og Desire Segbe.

– Tilbake der det startet, med en oppvisningskamp på banen i Bambaly, skrev Mané på sin Instagram-konto.

– En stor takk til mine brødre: Papiss Cisse, Mbaye Diagne, Desire Segbe, for ikke å forglemme med store idol, El Hadji Douf, la han til.

Enig med Bayern om en treårskontrakt

Senegaleseren ser ut til å forlate Liverpool i sommer, da han ønsker en ny utfordring i Bayern München. 

De tyske mestrene forbereder nå et tredje bud, etter at Anfield-klubben avslo de første to budene, på henholdsvis 25 millioner pund og 30 millioner pund.

Liverpool verdsetter Mané til 42,5 millioner pund.

Angriperen skal nå ha kommet til muntlig enighet med Bayern om en treårskontrakt.

Mané har scoret 120 mål for Liverpool siden overgangen fra Southampton i 2016. Nå har han bare ett år igjen av sin kontrakt med Merseyside-klubben, og dermed er dette siste sjanse for de røde til å få igjen penger for afrikaneren, da han har gjort det klart at han ikke kommer til å signere noen kontraktsforlengelse med Anfield-klubben.