Nærmer seg enighet om Mané

Liverpool og Bayern München skal være i ferd med å komme i mål når det gjelder forhandlingene rundt Sadio Manés overgang til det tyske mesterlaget.

Liverpool og Bayern München skal nå ikke stå langt fra hverandre i forhandlingene om overgangen til Sadio Mané til Bundesligaklubben. 

Empire of The Kop viser til Sport1-journalisten Kerry Hau, som melder at Bayern nå er villige til å betale 35 millioner euro umiddelbart i tillegg til fem millioner euro i klausuler, for å sikre seg senegaleseren.

Dette er riktignok et stykke under Liverpools opprinnelige verdsetting av spissen. Anfield-klubben krevde til å begynne med 42 millioner pund for den ferske afrikamesteren.

Treårskontrakt

Samtidig rapporterer David Maddock i Mirror at Bayern og Sadio Manés representanter er i ferd med å bli enige om en treårskontrakt verdt rundt 360 000 pund i uken for spilleren.

Liverpool har tidligere avslått to bud fra Bayern på Mané. Budene ble omtalt som både «latterlige» og «fornærmende», og i det andre budet måtte senegaleseren vinne Champions League og Ballon d’Or de tre neste sesongene for at Liverpool skulle få den fulle overgangssummen.

Det første budet ble lagt inn like før forrige helg. Bayern sa seg da villige til å betale 21 millioner pund, pluss fire millioner pund i tilleggsklausuler. En stor del av tilleggsummen var avhengig av at Julian Nagelsmanns lag vinner Champions League i fremtiden.

Det andre budet var verdt opp til 30 millioner pund.