Avslo nytt bud på Mané– Budet var latterlig, og en fornærmelse

Liverpool skal være misfornøyd med Bayerns andre bud på Sadio Mané

Bayern München skal ha lagt inn et andre bud på Sadio Mané – og igjen var det for dårlig til å bli akseptert.

Ifølge David Maddock i The Mirror og Paul Joyce i The Times skal budet være verdt opp til 30 millioner pund, men kun dersom Bayern vinner Champions League og Sadio Mané vinner Ballon d’Or tre ganger de neste tre sesongene! 

Budet ble umiddelbart avslått, og Bayern Münchens sportsdirektør Hasan Salihamidzic skal ha fått beskjed om at budet var en fornærmelse.

Det første budet fra Bayern skal ha vært på 21 millioner pund, som kunne stige til 25 millioner pund. Det andre budet er også et stykke unna det Liverpool er villig til å akseptere, og den garanterte summen er kun på på 2,5 millioner pund mer enn det første. Budene fra den tyske storklubben omtales som «latterlige».

LFC skal verdsette Mané til 42,5 millioner pund – og klubbens nye sportsdirektør Julian Ward har fortalt Bayern at det ikke er noe poeng i forhandlinger ansikt til ansikt dersom den tyske klubben ikke har tenkt å komme med et seriøst bud.