Har kommet til enighet om overgang for Calvin Ramsay

Liverpool ser ut til å ha fått viljen sin i forhandlingene med Aberdeen.

Torsdag melder flere av journalistene som følger klubben tettest, blant dem Paul Joyce i The Times, at Liverpool har kommet til enighet med Aberdeen om en overgang for den 18 år gamle høyrebacken Calvin Ramsay. 

David Maddock i Mirror og Dominic King i Daily Mail rapporterer at overgangssummen er på fire millioner pund, med mulighet for ytterligere 2,5 millioner pund. Tidligere denne uken ble det rapportert at skottene krevde opp mot ti millioner pund i en totalpakke, men Liverpool ser altså ut til å få gjennomført overgangen på sine premisser. 

De samme journalistene melder for øvrig at Ramsay etter alle solemerker blir Liverpools siste signering denne sommeren, etter at avtaler for Fabio Carvalho og Darwin Nunez allerede er landet. Midtbanen blir prioritert først sommeren 2023. 

Kjøpet av Ramsay kan åpne døren for et salg av Neco Williams, som er på jakt etter fast førstelagsfotball og jaktes av flere klubber. Ramsay regnes for å være blant de største backtalentene i Europa, og nå får han lære under sitt forbilde Trent Alexander-Arnold.