Etter en helg med forhandlinger skal Liverpool ha tro på at de nærmer seg en avtale for Ramsay

Liverpool vil hente årets unge spiller i Skottland, men prisen ser ut til å bli høyere enn først antatt.

Denne helgen har det meste handlet om Darwin Nunez, men det er også en annen overgang det jobbes intensivt med. Calvin Ramsay skal bli Trent Alexander-Arnolds backup på høyrebacken.

Tidligere denne helgen kom det meldinger fra Skottland om at Liverpool hadde kommet med et første bud på spilleren, og at ville være på fire millioner pund, med ytterligere to millioner pund etter hvordan årets unge spiller i Skottland presterte. Paul Joyce i The Times skrev om det samme budet lørdag kveld.

Søndag morgen melder Fabrizio Romano på Twitter at Liverpool har blitt enig med spilleren om en kontrakt, og at det har kommet et offisielt bud. Liverpool tror at de snart kan få på plass en avtale mellom klubbene, men at Aberdeen sitt krav nå var på 8,5 millioner pund, med alt av mulige bonuser inkludert.

Det er et stykke opp fra den prisen som først ble meldt, på 3,5 millioner pund. Alt over tre millioner pund vil være ny overgangsrekord for Aberdeen.