– Aberdeen vil ikke stå i veien for Ramsays utvikling, og budet blir trolig akseptert

Det er forventet at den skotske klubben vil akseptere Liverpools bud. Ting kan skje denne uken.

Det har vært utvikling rundt Calvin Ramsay denne uken, og The Times melder at Aberdeen nå forbereder seg på at Liverpools bud på fire millioner pund skal komme i løpet av kort tid. 

Den 18 år gamle høyrebacken har hatt en strålende sesong for Aberdeen, og ble kåret til årets unge spiller i Skottland. I januar takket klubben nei til et bud fra Bologna, men det skal ha vært fordi et av kriteriene var at summen på 3,8 millioner pund bare ble betalt dersom de beholdt plassen. Det gjorde de til slutt.

Leeds United er en annen klubb som er ute etter skotten, men det er altså Liverpool som ser ut til å vinne kampen om ham.

Ifølge The Times har ikke Aberdeen planer om å stå i veien for ungguttens utvikling, selv om de ikke ønsker å slippe ham på billigsalg. I tillegg til grunnbeløpet på fire millioner pund, skal det være snakk om en pakke der prisen kan stige ytterligere etter hvordan Ramsay gjør det.

To år igjen av kontrakten

I neste måned går Ramsay inn i de to siste årene av kontrakten sin på Pittodrie, og pakken Liverpool tilbyr skal være fristende.

Flere medier melder at det ser ut til å skje ting denne uken, som kan gjøre 18-åringen til Liverpools andre sommersignering etter Fabio Carvalho fra Fulham. Carvalho er født i 2002, mens Ramsay er 2003, så begge er signeringer for fremtiden.

Liverpool Echo melder at Liverpool har tro på at de kan sikre seg spilleren, og at en avtale kan gå i orden allerede denne uken.